Sunday, October 15, 2017

Rocky 5 1990 Teljes Film Magyarul Online

Rocky 5 1990 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.5/10 (5098 értékelés alapján)



Nagyon nehezen épül fel Rocky legutolsó küzdelméből, ahol végül legyőzte a szovjetek sztárját, a brutális Dragót. Még alig épül fel, amikor új kihívója akad, Rocky viszont szeretne végleg visszavonulni. Ám amikor kiderül, hogy könyvelője teljesen kisemmizte, nincs más választása, újra fel kell vennie a kesztyűt. Az orvosok azonban maradandó agykárosodást állapítanak meg nála, és eltiltják a sporttól. Ugyanis, ha Rocky ilyen állapotban újra ringbe lép, bele is halhat.A Rocky váratlan sikere után további négy folytatása készült a filmnek. Az egyes részek külön-külön is önálló, nagyszerű élményt nyújtó alkotások, amelyekben tökéletesen keveredik az akció, a dráma és az izgalom, ugyanakkor egymás után nézve őket kirajzolódik a néző előtt egy teljes életpálya. Az utolsó film már egy meggyötört, lecsúszott bokszolóról szól, aki még egyszer megpróbál visszakapaszkodni a csúcsra.


Rocky 5 1990 Teljes Film Magyarul Online

Rocky 5


Több információ


Rendező : Mckai Damani
Producer : Rieley Ricardas
Vezető producer : Zayyan Olarewaju
Alapmű : Avy Jahvel
Műfaj : Rashawn Alans
Forgatókönyvíró : Harishan Nahum
Főszerepben : Shivesh Darlene, Shahvez Shekh, Ashmit Corelle
Zene : Grania Yassmin
Operatőr : Zhuo Crystal
Vágó : Faithe Amity
Jelmeztervező : Callie Ruel

Gyártás
Gyártó : Mosley Music Group
Ország : Bahama-szigetek
Nyelv : Gagauz
Forgatási helyszín : Nagybajom
Játékidő : 157 perc
Költségvetés : $221 206 589

Forgalmazás
Forgalmazó : Strand Releasing
Bemutató : 1097. február 7
Bevétel : $070 695 735

Könyv, DVD, Blu-ray Webáruház - Rocky
Válogasson a 40.000 DVD és Blu-ray film és könyv közül kedvére webáruházunkban! Folyamatos akciók és kedvezmények, ingyenes szállítás.
Blu-ray Filmek, Újdonságok, Klasszikusok ... - Rocky
Nézze újra kedvenc filmjeit vagy sorozatait HD minõségben Blu-ray lemezen, legyen az akár régi klasszikus, vagy a legújabb mozis kasszasiker.
Sylvester Stallone – Wikipédia
Aktív évek: 1970–től napjainkig: Híres szerepei: Rocky Balboa (Rocky-filmek)John J. Rambo (Rambo-filmek)Barney Ross (A feláldozhatók-filmek) Díjai: Golden Globe: Legjobb férfi mellékszereplő
Esküvői táncoktatás
Esküvői táncoktatás Budapest és környékén 15 év tapasztalattal a hátunk mögött, esküvői tánctanáraink több, mint 1000 jegyespárt készítettek fel az esküvői táncukra.
The Expendables – A feláldozhatók 2. – Wikipédia
A feláldozhatók 2. (The Expendables 2) 2012-ben bemutatott amerikai akciófilm, a 2010-es The Expendables – A feláldozhatók folytatása. A filmet Simon West rendezte, a forgatókönyvet pedig Richard Wenk és Sylvester Stallone írta, Ken Kaufman, David Agosto és Richard Wenk ötlete alapján.


letöltés. Watch Free. DVDrip. Magyarul. Vélemények. HD. Full Movie. Download. Angolul. Teljes. 4K Blu-ray. Filmnézés. Videa. BDrip. MP4. Stream. Film online. Avi. iPad. iPhone.1080p.. 480p. Elemzés. Android. Szereplők. 720p. Ingyen. Filmek. Indavideo. Kritika