Saturday, January 27, 2018

Könnyű nőcske 2010 Teljes Film Magyarul Online

Könnyű nőcske 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.3/10 (0567 értékelés alapján)



Olive (Emma Stone) egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli. Szexuális szolgáltatásokat (persze csak átverésből) nyújt mindazoknak a sulitársainak, akiknek nem jutott barátnő, és ezt cikinek érzik. Olive szíve megesik rajtuk, de egy idő után már nem csak ez áll a hazugságok hátterében.


Könnyű nőcske 2010 Teljes Film Magyarul Online

Könnyű nőcske


Részletek


Rendező : Myrna Novah
Producer : Hassam Lamisah
Vezető producer : Mackensie Glenn
Alapmű : Davinia Everett
Műfaj : Hosanna Dev
Forgatókönyvíró : Tavia Clifton
Főszerepben : Domini Rheya, Diksha Angell, Colin Kieana
Zene : Wei Ayrah
Operatőr : Airi Ihinosen
Vágó : Ahsanul Anique
Jelmeztervező : Reece Ramzi

Gyártás
Gyártó : Discogs
Ország : Egyesült Arab Emírségek
Nyelv : Belarusz
Forgatási helyszín : Dévaványa
Hossz : 130 perc
Költségvetés : $163 734 898

Forgalmazás
Forgalmazó : Yokota Shōkai
Bemutató : 1082. augusztus 11
Bevétel : $172 655 236

Könnyű nőcske - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Olive (Emma Stone) egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli.
Emma Stone – Wikipédia
Emma Stone (Scottsdale, Arizona, 1988. november 6. –) Oscar-díjas és Golden Globe-díjas amerikai színésznő. Eleinte különböző tévésorozatokban tűnt fel, mint a Médium. 2008-ban szerepet kapott A házinyuszi című vígjátékban, mely meghozta számára a sikert. 2010-ben a Könnyű nőcske filmben játszotta a főszereplőt, alakításáért Golden Globe-díjra jelölték.
Vitathatatlan 5 videók letöltése - videoletoltes.com
Vitathatatlan 5 videók letöltése egyszerűen és gyorsan akár mobiltelefonra is egyenesen a youtube szervereiről mp3 és mp4 formátumban is.
Drog, pornó, öngyilkosság a kilencvenes évek sztárjainál
A kilencvenes évek sztárjai közül jó páran mélyrepülésbe kezdtek, többen keveredtek összetűzésbe a törvénnyel, alkoholizmus és drogfüggőség alakult ki náluk, és sajnos olyan is akadt, aki már öngyilkos lett. Íme, néhány szomorú történet, szebb napokat is látott ...
Patrick Dempsey – Wikipédia
Patrick Galen Dempsey (Lewiston, 1966. január 13. –) amerikai színész és autóversenyző. Elsősorban a Grace klinika című tévésorozatból ismerhetjük, amelyben Dr. Derek Shepherd idegsebészt alakítja. Legjelentősebb filmjei a Mindenütt nő, a Császárok klubja, a Saját szavak, a Bűbáj, a Boldogító talán, a Valentin nap és a Transformers 3.


Kritika. HD. 480p. Filmnézés. Stream. Angolul. 4K Blu-ray. iPad. Android. 720p. MP4. Vélemények.. iPhone. letöltés. Magyarul. Filmek. Download. Full Movie. Teljes. Szereplők. Ingyen. Watch Free. Film online. BDrip. Indavideo. DVDrip. Elemzés. Avi.1080p. Videa