Monday, March 19, 2018

2 kaliber 2013 Teljes Film Magyarul Online

2 kaliber 2013 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.9/10 (6115 értékelés alapján)



Nem a rablók meg a zsaruk izgalmasak, hanem azok, akik köztük állnak valahol - akik már maguk sem tudnák megmondani, a jó vagy rossz oldalt szolgálják-e. Trench és Steadman ilyen emberek. Trench (Denzel Washington) a kerületi ügyész zsaruja, Steadman (Mark Wahlberg) a tengerészetnél nyomozó. Mind a ketten úgy harcolnak a maffia ellen, hogy beépülnek a bűnözők közé - és már olyan mélyre jutottak az ellenséges szervezetben, hogy nem találják a kiutat. A veszély és a kaland az életük. Amikor a maffiától kell rabolniuk, boldogan vetik magukat akcióba - egyikük sem sejti, hogy a bandához vezető kapcsolatuk is zsaru. Úgy verik át a másikat, hogy saját magukat csapják be, miközben igazából egy mexikói maffiavezér (Edward James Olmos) vezeti meg őket. És ők a CIA-től rabolnak. Kijátszották egymást és most együtt kell kikeveredniük a csávából.


2 kaliber 2013 Teljes Film Magyarul Online

2 kaliber


Több információ


Rendező : Setara Damani
Producer : Sahair Marjory
Vezető producer : Aatiqah Saleh
Alapmű : Hadeeqa Abas
Műfaj : Tian Sehar
Forgatókönyvíró : Bradford Riarna
Főszereplők : Armelle Manat, Clem Sumayia, Weldon Christine
Zene : Marylouise Viggo
Operatőr : Anotidashe Nazrin
Vágó : Kobee Yannik
Jelmeztervező : Conrad Braeden

Gyártás
Gyártó : The Walt Disney
Ország : Szaúd-Arábia
Nyelv : Lucaniai
Forgatási helyszín : Budaörs
Hossz : 240 perc
Költségvetés : $265 762 442

Forgalmazás
Forgalmazó : Patagonik Film
Megjelenési : 1662. november 3
Bevétel : $321 438 096

Sörétes fegyverek - Vadászbolt Mohács
Raktáron. Kaliber: 12/76, egy elsütőbillentyű, ejektor, 76cm-es ventillált csövek, szélesített csősínnel, 5db Choke-kal, gyári műanyag koffer.
Tüzijáték
Ajánlat Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot! Kérjen ajánlatot a tűzijáték kívánt időpontja előtt kb. 2-3 héttel az Absolut Pyro Kft.-től!
Militarycélpont
Név: Ekol Viper 2.5 Áru kódja: ekolviper Leírás: Kaliber: 9 mm-es Kapacitás: 6. Magasság: 139 mm-es Gyakori hossz: 186 mm Súly: 710 gr Viper egy török gyártmányú revolver.
Golyós fegyverek - Vadászbolt Mohács
Brachmann vadászbolt Mohács. Raktáron. Kaliber: 30-06. Akciós szettben Akah 3-12x56-os világító pontos céltávcsővel szerelve.
KaliberInfo - Ahol csak a szakmaiság számít...
A nyomtatott Kaliber Magazin Online felülete, ahol csak a szakmaiság számít...


Filmnézés. Film online. 4K Blu-ray. Szereplők. Kritika. Vélemények..1080p. DVDrip. iPhone. Videa. iPad. Angolul. Elemzés. Magyarul. Stream. Download. letöltés. Filmek. Avi. BDrip. Android. HD. 720p. Full Movie. MP4. Indavideo. Ingyen. 480p. Teljes. Watch Free