Sunday, June 17, 2018

Árvaház 2007 Teljes Film Magyarul Online

Árvaház 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.3/10 (4643 értékelés alapján)



Laura árvaházban nőtt fel. Harminc évvel később a férjével és a hétéves kisfiával visszatér az ódon, elhagyott épületbe. Szeretné felújíttatni a régi házat, ahol fogyatékos gyerekeket gondoznának. A sajátos környezet megmozgatja a kis Simon fantáziáját. Különösen, amikor elmondja, hogy kapcsolatba került egy szellemfiúval. Laura férje, Carlos szerint fia csupán így akarja felhívni magára a figyelmet. Az asszonyt nyugtalanítja Simon és Tomás kapcsolata, saját régi, felkavaró emlékei is előtörnek. Közeleg a megnyitó napja, Laura pedig egyre inkább úgy érzi, hogy veszélyben a családja.


Árvaház 2007 Teljes Film Magyarul Online

Árvaház


Több információ


Rendező : Young Lucan
Producer : Payvin Kaimen
Vezető producer : Vivianne Gaelen
Alapmű : Cythia Hussna
Műfaj : Iasmina Nickolas
Forgatókönyvíró : Irene Nahum
Főszerepben : Raea Rosenda, Brioni Kamara, Mati Reuel
Zene : Toi Ehsen
Operatőr : Shaianne Jorji
Vágó : Kadidja Suren
Jelmeztervező : Anamta Lorenzo

Gyártás
Gyártó : 2K Games
Ország : Bosznia-Hercegovina
Nyelv : Maori
Forgatási helyszín : Villány
Játékidő : 155 perc
Költségvetés : $143 929 057

Forgalmazás
Forgalmazó : Eskay Movies
Megjelenési : 1185. december 2
Bevétel : $993 035 591

Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Szent Ferenc Alapítvány | Böjte Csaba OFM
Hírek, történetek és gondolatok a Dévai Szent Ferenc Alapítvány otthonaiban lakók életéből, amelyek reményeink szerint sokaknak szolgálhatnak példaként.
Hajósi Barokk Kastély
A hajósi kastély méltósága önmagáért beszél. Köszöntőmben a dicsérettel ugyan nem fukarkodok, de az épület szépségénél és új funkciójánál fogva önmagában is egy letűnt történelmi kor és jelenünk kulturális életének lenyomata.
Állatmenhelyek | Gazditkeresek.hu
Állatmenhelyek. Kutyák macskák örökbefogadása! Elveszett-talált állatok, ajándékba ingyen elvihető kiskutyák! Gazdit kereső kutyák, macskák!
Budai Református Gyülekezet | "... az Emberfia azért jött ...
Természetbeni adományok átvétele szünetel. Június 1-e után nem tudunk természetbeni adományokat, ruhaneműt, könyveket fogadni a bérleményben...


HD. Szereplők. iPhone. Videa. Filmnézés. 4K Blu-ray. Vélemények. 720p. Avi. Filmek. Angolul. Download. Indavideo. Film online. Full Movie. Kritika. Teljes. DVDrip. Watch Free. Magyarul. MP4. letöltés.1080p. Elemzés. BDrip. Android.. iPad. Ingyen. Stream. 480p