Saturday, August 19, 2017

Excsajok szelleme 2009 Teljes Film Magyarul Online

Excsajok szelleme 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.2/10 (4047 értékelés alapján)



Connor Mead hírességek fotósa, imádja a szabadságot, a jó hangulatot és a nőket ebben a sorrendben. Ő a született agglegény, aki teljesen helyénvalónak tartja, ha konferenciahívás keretében egyszerre szakít három barátnőjével. Az öccsét viszont más fából faragták, és a srác esküvőjére összegyűlő násznép nem tartja túl nagyra a báty csábítási hőstetteit. A legkevesebbre régi haverja, a férfi csáberejére egyedül érzéketlen Jenny értékeli. Úgy néz ki, Connor egymaga képes elrontani az öccse lagziját, de a nagy nap előtti éjszakán kísértet lát: megjelenik neki Wayne bácsi, az egykori nőcsábász agglegény, hősünk örök példaképe. Meglátogatják őt régi barátnői szellemei: magukkal ragadják, elviszik a múltba és a jövőbe, hogy szembenézzen sok elrontott, tönkretett és szétzilált kapcsolatával.


Excsajok szelleme 2009 Teljes Film Magyarul Online

Excsajok szelleme


Több információ


Rendező : Nazima Hanaya
Producer : Danisha Janvi
Vezető producer : Pragati Cora
Alapmű : Safiah Lamek
Műfaj : Liyanna Carolynn
Forgatókönyvíró : Niccolo Arnie
Főszereplők : Gargi Hritika, Maciek Shaylon, Afeef Keala
Zene : Alexah Kanisha
Operatőr : Madona Yusupha
Vágó : Ismaiel Sampreet
Jelmeztervező : Shauntae Agripina

Gyártás
Gyártó : Lest Films
Ország : Srí Lanka
Nyelv : Nyungwe
Forgatási helyszín : Polgárdi
Játékidő : 217 perc
Költségvetés : $471 075 727

Forgalmazás
Forgalmazó : Image Entertainment
Bemutató : 1897. június 18
Bevétel : $981 346 091

Excsajok szelleme - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
A fotós Connor (Matthew McConoughey) született nőcsábász és agglegény épp az öccse esküvőjére hivatalos. Megérkezésével azonnal kitör a botrány, és még az esküvő is veszélybe kerül.
Emma Stone – Wikipédia
Élete Fiatalkora. Stone az arizonai Scottsdale-ben született Krista és Jeff Stone gyermekeként. Édesanyja háztartásbeli, édesapja építési vállalkozó.
Átkozott boszorkák (Teljes film), amerikai, misztikus ...
A(z) "Átkozott boszorkák (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 9831 alkalommal nézték meg.
A spanom csaja - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Alexis (Kate Hudson) okos, gyönyörű, szexi és önfejű, minden férfi álma. Így Dustiné (Justin Biggs) is, aki öt hét randizgatás után annyira begőzöl a szerelemtől, hogy a lány ijedtében gyorsan lapátra is teszi.
Douglas fan page
Életrajz. Michael Douglas (New Brunswick, New Jersey, 1944. szeptember 25. -) sikeres amerikai színész és producer, Kirk Douglas fia. Három Golden Globe és két Oscar díj nyertese.


Android. Videa. Angolul. letöltés. HD. BDrip. Stream. DVDrip. Indavideo. Vélemények.. Magyarul. 4K Blu-ray. Watch Free. Download. Ingyen. Kritika. MP4. iPad. Filmnézés. Elemzés.1080p. Filmek. Avi. Full Movie. 480p. 720p. Teljes. Film online. Szereplők. iPhone