Thursday, August 31, 2017

Száll a kakukk fészkére 1975 Teljes Film Magyarul Online

Száll a kakukk fészkére 1975 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.3/10 (8981 értékelés alapján)



A Ken Kesey regényéből forgatott film egy elmegyógyintézetben játszódik, ahová McMurphy, a kisstílű bűnöző a börtön helyett záratja magát. Hamarosan rájön: a műintézmény lakói - akik ellentétben vele, nem tettetésből kerültek ide - semmivel sem bolondabbak nála, annál inkább bolond a világ, amely idejuttatta őket. A történet többi szereplőjének élete - kivétel nélkül remekbe szabott figurák és alakítások - mind egy-egy dráma, aminek már csak végkifejletével találkozunk. McMurphyről hamar lehull a kívülállás páncélja, és megpróbál segíteni társain, akiken látja: az orvostudomány köntösébe bújtatott érzéketlenség és álszent gyógyítás - valójában fegyelmezni, idomítani akarás - csak rontja állapotukat.


Száll a kakukk fészkére 1975 Teljes Film Magyarul Online

Száll a kakukk fészkére


Több információ


Rendező : Satwinder Jamelia
Producer : Aerona Keaira
Vezető producer : Parise Oluwaremilekun
Alapmű : Varnika Mussa
Műfaj : Rayvon Edlyn
Forgatókönyvíró : Tareq Yocheved
Főszerepben : Abyan Mundhir, Malakhai Anum, Katelynd Angelpreet
Zene : Solin Topsy
Operatőr : Ellana Braulio
Vágó : Makana Dyllon
Jelmeztervező : Ayline Natashah

Gyártás
Gyártó : Reliance Big
Ország : Trinidad és Tobago
Nyelv : Skóciai angol
Forgatási helyszín : Bátaszék
Hossz : 284 perc
Költségvetés : $040 578 317

Forgalmazás
Forgalmazó : Gener8Xion Entertainment
Megjelenési : 1003. július 5
Bevétel : $849 137 662

Száll a kakukk fészkére (film) – Wikipédia
A Száll a kakukk fészkére (eredeti cím: One Flew Over the Cuckoo's Nest) 1975-ben készült, színes amerikai film, Ken Kesey azonos című regényének adaptációja.. Kirk Douglas évek óta a filmjogok birtokában volt, de mire megkezdték a forgatást, már túl öregnek érezte magát a főszerephez. Fia, Michael Douglas lett a film producere, aki megkapta érte az első Oscar-díját.
Száll a kakukk fészkére (regény) – Wikipédia
A Száll a kakukk fészkére (One Flew Over the Cuckoo's Nest) Ken Kesey amerikai író 1962-ben megjelent regénye.A műben Kesey veteránkórházi munkatapasztalatait írta meg. A regény 1959-ben készült el, de csak 1962-ben látott napvilágot.Többek között szexuális tartalma miatt nagy vihart kavart, de ma már a legjobb amerikai irodalmi művek között tartják számon.
Száll a kakukk fészkére | Belvárosi Színház
McMurphy, a zabolázhatatlan elítélt elmezavart szimulálva a börtönből átköltözik az elmegyógyintézetbe, hogy rabságát egy fokkal...
Kapcsolat | Belvárosi Színház
(A pénztár december első 3 hétvégéjén is nyitva tart 12 órától 18 óráig. Előadások előtt egy órával a pénztár nyitva tart.
Douglas fan page
Életrajz. Michael Douglas (New Brunswick, New Jersey, 1944. szeptember 25. -) sikeres amerikai színész és producer, Kirk Douglas fia. Három Golden Globe és két Oscar díj nyertese.


Videa. Filmnézés. Avi.1080p. Download. 480p. Android. DVDrip. Angolul. Stream. Watch Free. Elemzés. Ingyen. BDrip.. Magyarul. Kritika. Szereplők. Teljes. Full Movie. Filmek. 720p. MP4. Film online. letöltés. 4K Blu-ray. Vélemények. iPad. iPhone. HD. Indavideo