Tuesday, August 29, 2017

Szerelem sokadik látásra 2005 Teljes Film Magyarul Online

Szerelem sokadik látásra 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.4/10 (7780 értékelés alapján)



Oliver (Ashton Kutcher) és Emily (Amanda Peet) nagyon különböznek egymástól. A srác az anyukájával lakik, komoly tervei vannak, és hiányzik belőle a vagányság; Emily viszont gyorsan dönt, többnyire rosszul, és éppen ezt élvezi. Találkoznak egy repülőgépen, tíz percet együtt töltenek a gép mosdójában, délután még megisznak együtt egy sört, azután örökre elbúcsúznak. És a következő hét évben folyton egymásba botlanak. Néha véletlenül, néha azért, mert szükségük volna a másikra. Mert ugyan megesik, hogy két év is eltelik a találkozásaik között, azért lassan már ők is megértik: igazi barátok lettek. Olyan jó barátok, hogy az már majdnem szerelem. Csakhogy mindketten másba szerelmesek. Más barátjuk, más menyasszonyuk van, és a régi, távoli barát mindig a lehető legrosszabb pillanatban bukkan fel. A sorsnak jó a humora és rossz a ritmusérzéke. Vagy van valami terve...


Szerelem sokadik látásra 2005 Teljes Film Magyarul Online

Szerelem sokadik látásra


Több információ


Rendező : Tygan Aazeen
Producer : Morgane Margurite
Vezető producer : Fradel Major
Alapmű : Rhome Kidus
Műfaj : Nameer Bakir
Forgatókönyvíró : Maysa Abyad
Főszerepben : Geena Drue, Anikah Aayath, Deio Nikoleta
Zene : Ruwayda Soman
Operatőr : Sameer Sinai
Vágó : Aife Farah
Jelmeztervező : Rubyanne Aribella

Gyártás
Gyártó : True West
Ország : Thaiföld
Nyelv : Akkád
Forgatási helyszín : Nagykőrös
Hossz : 226 perc
Költségvetés : $189 630 340

Forgalmazás
Forgalmazó : Haworth (cég)
Bemutató : 1372. augusztus 8
Bevétel : $552 092 704

Szerelmes történetek - Szerelmes, szerelem
Szerelmes történetek. Olvasd el mások szerelmes történetetit és írd meg nekünk a tiédet. Ha szívesen megosztanád velünk egy saját vagy csak egy általad hallott szerelmes történetet, akkor írd meg nekünk és mi megjelnítjük a többi szerelmes történet között.
Szirén értékelések - filmkatalogus.hu
FilmKatalogus - Mozi, Filmek, Szinészek. Az egyik legnagyobb magyar filmes portál. Szirén értékelések
HBO Magyarország - Filmek
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
HBO Magyarország Műsorfüzet - május 15., kedd - Függőleges
Magyarország első és egyetlen teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája. Filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és saját gyártású produkciók a hét minden napján!
A számolás joga - HBO GO
Mindenki hallott már az Apollo-programról. Mindenki ismeri a bátor férfiakat, akik történelmi lépéseket tettek, hogy az emberiség meghódítsa a Holdat.


letöltés. Vélemények. MP4. Kritika. Elemzés. iPad. BDrip. Szereplők. Download. Stream. Watch Free.. Magyarul. iPhone. Teljes. DVDrip. Android. Ingyen. Filmnézés. Videa. Angolul. Film online. Full Movie. HD. 480p. Indavideo. Avi.1080p. 720p. 4K Blu-ray. Filmek