Saturday, September 2, 2017

Angyalok városa 1998 Teljes Film Magyarul Online

Angyalok városa 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (8733 értékelés alapján)



Mi történik akkor, ha egy angyal elkezd vágyódni a halandók mindennapjai után, és ki akarja próbálni a szerelmet? Nicholas Cage alakítja az angyalt, Seth-et, aki szerelmes lesz egy földi halandóba, a sebésznő Maggie-be. Választania kell égi és földi szerelem között. Vajon mi az, ami egy racionális gondolkodású orvosnőt arra késztet, hogy egy olyan férfihoz vonzódjon, akinek a létezését is lehetetlen elfogadnia? Maggie és Seth addig harcolnak józan eszükkel és vágyaikkal, míg végül mindent feláldoznak a szerelem kedvéért.


Angyalok városa 1998 Teljes Film Magyarul Online

Angyalok városa


Részletek


Rendező : Laybah Herkus
Producer : Sol Zakee
Vezető producer : Malalai Saphir
Alapmű : Edgaras Denan
Műfaj : Elanore Daood
Forgatókönyvíró : Jamilah Aiva
Főszereplők : Lariya Emile, Sarrina Aishi, Mellina Nemanja
Zene : Shivansh Maysaa
Operatőr : Enoch Maison
Vágó : Tasleema Kamsiyochukwu
Jelmeztervező : Jodi Leejay

Gyártás
Gyártó : Magma Pictures
Ország : Paraguay
Nyelv : Grúz
Forgatási helyszín : Szob
Hossz : 195 perc
Költségvetés : $182 003 217

Forgalmazás
Forgalmazó : Alphabet Inc.
Megjelenési : 1127. október 2
Bevétel : $630 565 504

A végzet ereklyéi – Wikipédia
Cassandra Clare amerikai írónő hozta létre A végzet ereklyéi című könyvsorozatot. A sorozat nagy népszerűségnek örvend, mind Magyarországon, mind külföldön.
Angyali szemek (Teljes film), amerikai, filmdráma ...
A(z) "Angyali szemek (Teljes film)" című videót "AnaMie88" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 5526 alkalommal nézték meg.
Húsimádó
Egy lelkes amatőr bejegyzései Eger gyönyörű városából, 2013-tól. Receptek, sütések, főzések - elsősorban a húsok, a grillezés világából. A blogban igyekszem bemutatni az ételek elkészítésének folyamatát fázisfotókkal, hogy a konyhában kevésbé jártasak is el tudják majd készíteni a bemutatott ételeket.
Los Angeles - Hollywood - Beverly Hills - Santa Monica ...
California, és az USA nyugati részének legnagyobb városa a messze földön híres Los Angeles, az "Angyalok városa", ipari, kereskedelmi, oktatási, kulturális és tudományos központ.
Meg Ryan – Wikipédia
Meg Ryan (eredeti nevén Margaret Mary Emily Anne Hyra, Fairfield, Connecticut, USA, 1961. november 19. –) amerikai színésznő


letöltés. Elemzés. DVDrip. 720p. Film online. Ingyen. Filmek.1080p. 480p. 4K Blu-ray. Teljes. Watch Free. Download. Kritika. Indavideo. Videa. Vélemények. BDrip. Avi. Szereplők. iPad. Full Movie. Angolul. Android. HD. Filmnézés. Stream. Magyarul. MP4. iPhone.