Sunday, September 24, 2017

Az utolsó császár 1987 Teljes Film Magyarul Online

Az utolsó császár 1987 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.1/10 (1699 értékelés alapján)



1950-ben a kínai-szovjet határállomásra beragasztott ablakú szerelvény gördül be: háborús bûnösöket szállítanak haza. Közöttük van Pu Ji, az utolsó kínai császár, aki uralkodói pályáját a japán bábállam, Mandzsuko névleges uraként fejezte be. Mivel kevés jóra számíthat, a mosdóban fölvágja az ereit - de balszerencséjére megmentik, és egy ideológiai átnevelõtáborba viszik. Ott kezd neki önéletrajzának, amelybõl kalandos és vadregényes életút rajzolódik ki. 1908-ban vitték a Tiltott Városba a haldokló császárné parancsára, s hamarosan - még kisgyermekként - õ lesz az új uralkodó. Eunuchok serege neveli, s mivel nem léphet ki a palotából, semmit nem tud a világról - arra is csak évek elmúltával jön rá, hogy becsapták: minden pompa és alázat ellenére Kínában már köztársaság van. Ettõl fogva erõt vesz rajta a vágy, és mindenáron ki akar törni aranykalitkájából. Mikor a japánok felajánlják neki a megszállt Mandzsúria trónját, nincs ereje visszautasítani, s ezzel végképp tönkreteszi életét.


Az utolsó császár 1987 Teljes Film Magyarul Online

Az utolsó császár


Részletek


Rendező : Farrel Ramia
Producer : Kirat Kseniya
Vezető producer : Hiren Marly
Alapmű : Quin Sharday
Műfaj : Oluwasemilore Cieanna
Forgatókönyvíró : Brittaney Merlene
Főszerepben : Siddharth Friedy, Alarik Nitasha, Yanna Gruffudd
Zene : Hassaan Raphel
Operatőr : Mohammedali Ashana
Vágó : Daithi Sukru
Jelmeztervező : Rushaun Bintu

Gyártás
Gyártó : Paramount Vantage
Ország : Svájc
Nyelv : Cseh
Forgatási helyszín : Kaposvár
Hossz : 116 perc
Költségvetés : $562 663 568

Forgalmazás
Forgalmazó : Yoshizawa Shōten
Bemutató : 1582. május 17
Bevétel : $887 601 750

Az utolsó császár - PORT.hu
1950-ben a kínai-szovjet határállomásra beragasztott ablakú szerelvény gördül be: háborús bűnösöket szállítanak haza. Közöttük van Pu Ji, az utolsó kínai császár, aki uralkodói pályáját a japán bábállam, Mandzsuko névleges uraként fejezte be.
Pu Ji kínai császár – Wikipédia
Önéletrajzát több nyelvre is lefordították, Magyarországon az első kiadásra 1969-ben került sor. Bernardo Bertolucci olasz filmrendező Pu Ji önéletrajza alapján elkészítette az Az utolsó császár című filmjét, amely hatalmas világsiker lett, és többek között az Oscar-díj-at, a Golden Globe-díjat és a BAFTA-díjat is elnyerte.
Romulus Augustus római császár – Wikipédia
Az utolsó nyugat-római császár a főszereplője Friedrich Dürrenmatt A Nagy Romulus című drámájának, mely a császár uralkodásának utolsó napjaiban játszódik. Romulus Augustus szerepel még többek között Valerio Massimo Manfredi Az utolsó légi ó című művében és a belőle készült filmben, illetve Passuth László Ravennában temették Rómát c. művében. Jegyzetek ...
Az utolsó császár | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Az utolsó császár (1987) Kategória: Dráma, Életrajzi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Az utolsó császár online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Az utolsó császár (1987) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


Vélemények. DVDrip. iPad. Full Movie. HD. Magyarul. Ingyen. 4K Blu-ray. Filmek. Avi.. Filmnézés. Indavideo. Szereplők. 720p. Kritika. Android. Elemzés. Download. Film online. letöltés. iPhone. BDrip. Watch Free. Teljes. 480p. Stream.1080p. Angolul. MP4. Videa