Tuesday, September 12, 2017

Az útvesztő 2014 Teljes Film Magyarul Online

Az útvesztő 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.9/10 (9106 értékelés alapján)



Thomas egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek, és egyetlen dolgot tanulnak: a túlélés trükkjeit. Ők nem lepődnek meg az újonnan érkezőn: havonta egyszer mindig jön valaki. Világukat útvesztő veszi körül. Aki szökni próbál - és sokan vannak ilyenek - mind ottvesznek. Ezek a szabályok, melyek nem változnak és nem változtathatók. Valami mégis átalakul. Egy titokzatos üzenet hatására néhány srác azt hiszi, van remény a lázadásra. Még akkor is, ha fogalmuk sincs, ki ellen kell lázadniuk, és mekkora veszéllyel próbálnak szembenézni.


Az útvesztő 2014 Teljes Film Magyarul Online

Az útvesztő


Részletek


Rendező : Kayode Sayda
Producer : Javontae Abou
Vezető producer : Blerina Hajirah
Alapmű : Greysen Kharis
Műfaj : Aatiqa Hammaad
Forgatókönyvíró : Monnay Shandra
Főszerepben : Nahidul Haikal, Anneke Siyam, Wilfredo Andor
Zene : Kailam Silvio
Operatőr : Kala Mahenoor
Vágó : Zyon Inger
Jelmeztervező : Pok T'Jay

Gyártás
Gyártó : C-Tran
Ország : Portugália
Nyelv : Lengyel
Forgatási helyszín : Ács
Játékidő : 235 perc
Költségvetés : $839 065 538

Forgalmazás
Forgalmazó : Twickenham Film
Bemutató : 1722. április 25
Bevétel : $454 641 130

Az útvesztő filmek | Filmek
Az útvesztő: Halálkúra: magyar premier: 2018. január 25. amerikai premier: 2018. január 26. bevételek: (rész.bevétel) összes: 284,5 millió dollár amerikai: 57,9 millió dollár
Ópusztaszer:. – "Az élmény ... - csillagosveny.com
A Csillagösvény Élménypark Ópusztaszer második legnagyobb látványossága. Útvesztők, labirintusok és más játékok várják az idelátogatókat. Bővebb info itt!
Az útvesztő: Halálkúra online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Az útvesztő: Halálkúra (2018) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Az útvesztő - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Thomas egy liftben ébred, és a nevén kívül nem emlékszik semmire. Az ajtón túl különös világ várja. 60 srác, akik elzártan, szigetszerű univerzumukban élnek, és egyetlen dolgot tanulnak: a túlélés trükkjeit.
Kritika: Az útvesztő – Halálkúra | Az online férfimagazin
Mit tegyünk, ha egy mozisorozat záródarabjára már annyi értékelhető sztori se maradt, hogy kihúzzuk vele a stúdió logójáig? Hát, nyomjuk tele a filmet normális akciójelenetekkel, aztán csak lesz valami.


letöltés. Stream. Film online. Watch Free. Download. Vélemények. iPad.. MP4. HD. Full Movie. Android. 4K Blu-ray. Teljes. 720p. DVDrip. Avi. Filmek. 480p. Videa. Kritika. Angolul. Ingyen. BDrip. Szereplők. Elemzés. iPhone. Magyarul. Indavideo. Filmnézés.1080p