Friday, September 15, 2017

Minyonok 2015 Teljes Film Magyarul Online

Minyonok 2015 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.0/10 (0676 értékelés alapján)



A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak. Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt a kipusztulástól.


Minyonok 2015 Teljes Film Magyarul Online

Minyonok


Több információ


Rendező : Demarco Sudays
Producer : Destan Gerta
Vezető producer : Illias Mariusz
Alapmű : Rami Tahmeena
Műfaj : Aja Chinelo
Forgatókönyvíró : Rhiann Hrishikesh
Főszereplők : Aarisha Terriann, Vrishti Zuza, Leon Akhtar
Zene : Sharon Jannah
Operatőr : Muhammed Bohdan
Vágó : Anea Katheleen
Jelmeztervező : Veola Kamrun

Gyártás
Gyártó : Screen Gems
Ország : Görögország
Nyelv : Rét
Forgatási helyszín : Újfehértó
Hossz : 147 perc
Költségvetés : $426 422 843

Forgalmazás
Forgalmazó : Cadillac
Bemutató : 1052. május 15
Bevétel : $550 786 700

Minyonok teljes mesefilm - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
A minyonok, ezek az apró, sárga kis lények, már ősidők óta a gonosz szolgálatában álltak.Eddigi mestereik, a T- Rex, a Fáraó, Drakula vagy maga Napóleon azonban hamar elbuktak, így új vezető híján az Antarktiszon kezdenek új életet. Azonban néhány bátor minyon, Kevin, Stuart és Bob, elhatározzák, hogy nyakukba veszik a nagyvilágot keresnek egy gonosz mestert maguknak.
Minyonok - Home | Facebook
Minyonok. 34,548,561 likes · 55 talking about this. A Gru-filmekből megismert minyonok végre főszerephez jutnak ebben az új animációs filmben.
Minyonok | Hivatalos honlap | Július 9
A Minyonok júliusban érkeznek a mozikba. TÖRTÉNET. A MINYONOK története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták.
Minyonok – Wikipédia
A Minyonok (eredeti cím: Minions) 2015-ben bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a nagy sikerű Gru (2010) és Gru 2. (2013) filmek előzménye. A forgatókönyvet Brian Lynch írta, az animációs filmet Kyle Balda és Pierre Coffin rendezte, a zenéjét Heitor Pereira szerezte, a producere Christopher Meledandri és Janet Healy volt.
Minyonok | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Minyonok (2015) Kategória: Vígjáték, Animációs, Családi Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.


480p. 720p. Film online. MP4. Filmnézés. Android. Elemzés.1080p. iPad. Angolul. Magyarul. letöltés.. HD. Download. Filmek. Ingyen. Vélemények. Indavideo. Full Movie. DVDrip. Stream. Teljes. 4K Blu-ray. Videa. Watch Free. iPhone. Avi. Szereplők. Kritika. BDrip