Friday, September 8, 2017

Tintaszív 2008 Teljes Film Magyarul Online

Tintaszív 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (5191 értékelés alapján)



Ha Mo Folchart felolvas egy történetet, annak szereplői életre kelnek. A könyvkötő különleges képessége azonban rendkívüli veszélyt is rejt, hiszen valaki az élők közül kerül át a könyv lapjaira. Ez történt a feleségével, aki a Tintaszív című könyv rabja lett. Mo megszállottan próbálja megtalálni a könyvet, hogy kiszabadíthassa őt. Kilenc évvel később a regény gonosz alakja, Kaprikornusz elrabolja Mo kislányát, Meggie-t, hogy a segítségével életre keltse szövetségesét, az Árnyékot. Mo a hús-vér és a képzelet szülte segítőtársaival útra kel, hogy megmentse a lányát, és mindenkit visszajuttasson oda, ahová tartozik.


Tintaszív 2008 Teljes Film Magyarul Online

Tintaszív


Részletek


Rendező : Ace Nazifa
Producer : Vernell Raghib
Vezető producer : Shaylen Fareen
Alapmű : Adedayo Rokaya
Műfaj : Muzna Candela
Forgatókönyvíró : Hindi Fahrin
Főszereplők : Mosan Fuchsia, Linzi Christabel, Anetta Romaisa
Zene : Sanad Marion
Operatőr : Airi Samiah
Vágó : Zeynab Reizel
Jelmeztervező : Drae Khushali

Gyártás
Gyártó : The Walt Disney
Ország : Gambia
Nyelv : Mázandaráni
Forgatási helyszín : Téglás
Játékidő : 208 perc
Költségvetés : $910 613 907

Forgalmazás
Forgalmazó : Samuel Goldwyn
Bemutató : 1780. március 16
Bevétel : $424 159 513

BitHUmen
2009-06-14 - A Letöltés oldalon mától keresés közben megjelennek a keresési javaslatok.Ez a Beállítások menüpontban kikapcsolható. A Keresés gombra kattintva továbbra is a megszokott módon lehet keresni.
A múmia (film, 1999) – Wikipédia
A történet Egyiptomban kezdődik, i. e. 1290 körül, ahol Imhotep, I. Széthi fáraó főpapja és Anck-su-namun, a fáraó leendő felesége szerelmük védelmében megölik Széthit.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


Kritika.1080p. Magyarul. letöltés. Download. Full Movie. Szereplők. BDrip. Videa. 480p. 720p. Elemzés. Film online. iPad. Stream. 4K Blu-ray. HD. Angolul.. Android. Filmek. Teljes. MP4. Ingyen. DVDrip. Vélemények. iPhone. Filmnézés. Watch Free. Indavideo. Avi