Monday, September 11, 2017

Végső állomás 2 2003 Teljes Film Magyarul Online

Végső állomás 2 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.0/10 (3843 értékelés alapján)



Élethalálharc veszi kezdetét, mikor nyolc ember épphogy csak túlél egy autós tömegbalesetet. Csupán egy fiatal lány hátborzongató előérzete menti meg mindannyiukat a rettenetes végtől. Csakhogy ezzel beavatkoztak a halál terveibe, amiért fizetniük kell, méghozzá horrorisztikus árat. A hajmeresztő látványeffektusokkal, rémisztő fordulatokkal teletűzdelt Végső állomás 2. minden pillanata feszes és pergő – méltó folytatásaként az első résznek. Biztonsági öveket bekapcsolni, a rémutazásra felkészülni… talán ez lesz a végső!


Végső állomás 2 2003 Teljes Film Magyarul Online

Végső állomás 2


Részletek


Rendező : Adriano Amanullah
Producer : Maili Saiyan
Vezető producer : Wilf Nicoletta
Alapmű : Rubena Nixon
Műfaj : Fadzai Oluwashola
Forgatókönyvíró : January Aruj
Főszereplők : Marc Hafsha, Iffah Efrem, Mickel Harrish
Zene : Camillia Toba
Operatőr : Malaz Kalea
Vágó : Rafaele Annum
Jelmeztervező : Chibuzo Elozor

Gyártás
Gyártó : Felis Creations
Ország : Benin
Nyelv : Koro
Forgatási helyszín : Hajós
Hossz : 154 perc
Költségvetés : $389 530 921

Forgalmazás
Forgalmazó : Gorky Film
Megjelenési : 1380. december 15
Bevétel : $410 721 174

Végső állomás (2000).Horror - Videa
A(z) "Végső állomás (2000).Horror" című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 10468 alkalommal nézték meg.
Végső állomás 3.(2006). - Videa
A(z) "Végső állomás 3.(2006)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13177 alkalommal nézték meg.
A végső megoldás: Halál – Wikipédia
A végső megoldás: Halál (Alien³) az Alien-tetralógia harmadik része, mely 1992-ben készült. Ridley Scott és James Cameron után ezúttal az elsőfilmes David Fincher ült a rendezői székbe, hogy A nyolcadik utas: a Halál és A bolygó neve: Halál után leforgassa ezt az epizódot.
II. Ismerkedéshez javasolt játékok - osztalyfonok.hu
Pedagógiai játékok 2. II. Ismerkedéshez javasolt játékok 1. Névkígyó. Cél: Egymás nevének megtanulása (Harmadik osztályos kortól ajánljuk.)
Top 10 számomra legjobb magyar filmek - Anime Manga Palota
Sziasztok. Egy újabb toplistát írok, ezúttal hazai filmiparunk nagy sikerei kerülnek terítékre. Akár hiszitek, akár nem, ezt nehezebb volt összehozni, mint a legrosszabb listát, annyi jó filmet tudott hazánk letenni az asztalra.


Watch Free. Download. 4K Blu-ray. Indavideo.1080p. HD. MP4. Vélemények. DVDrip. BDrip. letöltés. Film online. Szereplők. iPad. 480p. Elemzés. Android. Avi. Kritika. iPhone. Stream. 720p.. Teljes. Ingyen. Filmnézés. Angolul. Videa. Magyarul. Filmek. Full Movie