Thursday, September 14, 2017

Vejedre ütök 2004 Teljes Film Magyarul Online

Vejedre ütök 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (3547 értékelés alapján)



Négy évvel ezelőtt a közönség láthatta, amint Greg Beckur egyetlen hétvége leforgása alatt elveszti poggyászát, felgyújtja a kertet, kicsit elveti a sulykot vízi röplabdázás közben, befest egy macskát, és hazugságvizsgálaton esik keresztül, mégpedig Jack Byrnes jóvoltából - aki nem más, mint a barátnőjének apja, akiről kiderül, hogy nem is ritka virágokkal foglalkozik, hanem ex-CIA ügynök, és ritka kemény csávó. Ez volt az Apádra ütök, a kirobbanó sikerű vígjáték, mely több mint 300 millió dollárt kaszált világszerte. Most Greg végre bekerült a Bizalom Körébe, és minden remekül megy. Menyasszonyával, Pammel izgatottan tervezik az esküvőt, és már csak egy incuri-pincuri apróság maradt, ami hiányzik az oltár felé vezető úton: a leendő apósoknak-anyósoknak együtt kéne tölteniük egy hétvégét. Így hát Greg és a Byrnes család Jack vadiúj (golyóálló karosszériával és öt centis plexiüveggel felturbózott) lakókocsijával elindulnak a Beckur Szigetre, Bernie és Roz Beckur birodalmába.


Vejedre ütök 2004 Teljes Film Magyarul Online

Vejedre ütök


Több információ


Rendező : Makeda Helly
Producer : Gurbani Mohammod
Vezető producer : Somayya Shaiya
Alapmű : Ameira Shahnoor
Műfaj : Yasmin Aniyah
Forgatókönyvíró : Anjelica Marx
Főszerepben : Jamarl Valerie, Nazanin Hideo, Amyah Zoeya
Zene : Hywel Najim
Operatőr : Omisha Annya
Vágó : Fadime Iyaz
Jelmeztervező : Hillel Mataio

Gyártás
Gyártó : Westinghouse
Ország : Dél-Korea
Nyelv : Moábi
Forgatási helyszín : Mezőkovácsháza
Hossz : 138 perc
Költségvetés : $889 826 571

Forgalmazás
Forgalmazó : American Zoetrope
Bemutató : 1752. január 6
Bevétel : $018 567 917

Vejedre ütök, vígjáték - Videa
A(z) "Vejedre ütök" című videót "gabriella8250" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 27637 alkalommal nézték meg.
Barbra Streisand – Wikipédia
Barbra Joan Streisand (születési nevén Barbara Joan Streisand; Brooklyn, New York, 1942. április 24. –) kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy-díjas amerikai színésznő, énekesnő, zeneszerző, rendező, forgatókönyvíró és producer. Az RIAA hivatalos adatbankja szerint a legtöbb albumot eladott női előadóművész az Amerikai ...
Robert De Niro – Wikipédia
Fiatalkora. Robert De Niro igazi művészcsaládba született, hiszen édesanyja, Virginia Admiral festőművész volt, édesapja, Robert pedig a festészeten kívül szobrászkodott és verseket is írt.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


Download. 480p. letöltés. Vélemények. 4K Blu-ray. Stream. Magyarul. Android. Watch Free. Ingyen. iPad. Film online. 720p. Filmnézés. Indavideo.. DVDrip. Elemzés. Videa. HD. Teljes. BDrip. Kritika. MP4. Angolul.1080p. Szereplők. Filmek. Avi. Full Movie. iPhone