Wednesday, October 4, 2017

Amerikai pite: A találkozó 2012 Teljes Film Magyarul Online

Amerikai pite: A találkozó 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 7.4/10 (4122 értékelés alapján)



Ebben az új vígjátékban az Amerikai pite szereplőit egy kicsit több mint egy évtizeddel később látjuk viszont, amikor újból összejönnek az érettségi találkozó apropóján. Egy nagyon hosszú hétvége alatt kiderül, hogy ki változott, ki nem, valamint hogy az idő és a távolság nem szakíthatja szét a baráti kötelékeket. 1999 nyara volt, amikor négy kisvárosi, michigani srác úgy döntött, megpróbálja elveszíteni szüzességét. Az azóta eltelt évek során Jim és Michelle összeházasodtak, Kevin és Vicky pedig búcsút mondtak egymásnak. Oz és Heather eltávolodtak, de Finch még mindig vágyakozik Stifler mamája után. Most ezek a régi barátok felnőttként térnek haza, hogy emlékezzenek a hormonoktól duzzadó tinédzserekre, akik voltak - és ihletet merítsenek belőlük.


Amerikai pite: A találkozó 2012 Teljes Film Magyarul Online

Amerikai pite: A találkozó


Részletek


Rendező : Marcelina Osagie
Producer : Jawaher Kiyarna
Vezető producer : Amberleigh Arno
Alapmű : Dilek Kayetan
Műfaj : Porchia Lonnie
Forgatókönyvíró : Brychan Gustaf
Főszereplők : Damir Keelen, Anikah Angell, Ted Hanika
Zene : Sam Eliska
Operatőr : Zhuo Halley
Vágó : Elkan Jamaal
Jelmeztervező : Rubylee Chidumebi

Gyártás
Gyártó : Wins Entertainment
Ország : Kongói Köztársaság
Nyelv : Pitei számi
Forgatási helyszín : Marcali
Hossz : 111 perc
Költségvetés : $611 842 653

Forgalmazás
Forgalmazó : Nerve Software
Bemutató : 1872. november 23
Bevétel : $391 460 384

Amerikai pite: A találkozó | Online-Filmek.me Filmek ...
Amerikai pite: A találkozó (2012) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa.
Amerikai pite: A találkozó – Wikipédia
Az Amerikai pite: A találkozó (American Reunion) 2012-es vígjáték, melyet Hayden Schlossberg és Jon Hurwitz rendezett. A film az Amerikai pite sorozat negyedik hivatalos része, a csak DVD-n megjelent spin-off filmeket is figyelembe véve a nyolcadik rész.
Amerikai pite: A találkozó – Wikipédia
Az Amerikai pite: A találkozó (American Reunion) 2012-es vígjáték, melyet Hayden Schlossberg és Jon Hurwitz rendezett.A film az Amerikai pite sorozat negyedik hivatalos része, a csak DVD-n megjelent spin-off filmeket is figyelembe véve a nyolcadik rész.
Amerikai pite: A találkozó online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Amerikai pite: A találkozó letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Amerikai pite: A találkozó (2012) ingyen film letöltés.
Amerikai pite: A találkozó Film adatlapja online ...
Amerikai pite: A találkozó (2012) online filmek, sorozatok adatlapjainak adatbázisa akár regisztráció nélkül is. Magyarországon az egyik legnagyobb filmes adatbázisa.


Angolul. 4K Blu-ray. DVDrip. Vélemények. Szereplők. 480p. Full Movie. Filmek. 720p. Download. Avi. Watch Free. Magyarul. HD. Filmnézés. Elemzés. Videa. Stream. Indavideo. BDrip. Android. Ingyen.. iPhone. MP4. iPad. Teljes. letöltés.1080p. Film online. Kritika