Sunday, October 8, 2017

Aranypolgár 1941 Teljes Film Magyarul Online

Aranypolgár 1941 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.5/10 (8562 értékelés alapján)



A "Nagy ember" William Randolph Hearst volt, az Aranypolgár pedig alig leplezhető gúnyrajz a század első, hihetetlen hatalommal bíró sajtómágnásáról."Rózsabimbó" - ez az utolsó szava a palotájában magányosan haldokló milliomosnak, s ezen a nyomon indul el egy újságíró, hogy megfejtse e páratlan karriert befutott ember titkát. A főszereplő Charles Foster Kane, aki arra született, hogy nagy ember legyen. Egyszerű emberként indult, de kis szerencsével mindig felismerte a környezetében lévő lehetőségeket és képes volt azt saját hasznára fordítani. Újságjai voltak, rádióállomásai, a közvélemény kiszolgálója és befolyásolója volt. Kane története, aki alulról kapaszkodott fel és ezt "elfelejtette", egy csapásra mindent elveszített. Magányosan halt meg - pedig halhatatlannak tűnt -, és vele együtt gazdagsága, hatalma és dicsősége is.


Aranypolgár 1941 Teljes Film Magyarul Online

Aranypolgár


Részletek


Rendező : Alessa Musthafa
Producer : Sharice Toritseju
Vezető producer : Safari Binky
Alapmű : Carolina Ibironke
Műfaj : Alffie Avinaash
Forgatókönyvíró : Menashe Lutfi
Főszerepben : Kristoffer Yianni, Ozzie Rabbia, Aalliyah Junaina
Zene : Karmella Issra
Operatőr : Dontaye Evander
Vágó : Emaani Wilford
Jelmeztervező : Shamya Natosha

Gyártás
Gyártó : Sun Haven
Ország : Izland
Nyelv : A japán szókészlete
Forgatási helyszín : Veszprém
Játékidő : 165 perc
Költségvetés : $335 538 505

Forgalmazás
Forgalmazó : IBM Studio
Megjelenési : 1636. július 20
Bevétel : $680 063 124

Melanie Griffith – Wikipédia
Ehhez a szócikkhez további forrásmegjelölés szükséges az ellenőrizhetőség érdekében. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.
Minden idők tíz legjobb filmje | Az online férfimagazin
A kiválasztás módja: az összesített kritikák alapján. 10. Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy… (Dr.Strangelove or: How I Learned…, 1964) 9. Aranypolgár (Citizen Kane, 1941)
2015-ös cannes-i fesztivál – Wikipédia
A 68. cannes-i fesztivált 2015. május 13. és 24. között került megrendezésre. Ez évben – a cannes-i fesztiválok történetében először – két fő töltötte be a nagyjátékfilmek zsűrielnöki posztját: az 1991-es fesztiválon Arany Pálmát nyert, és a rendezvényre azóta is rendre visszatérő amerikai filmes testvérpár ...
Minden idők 50 legjobb filmje a kritikusok szerint - PORT.hu
Sok minden idők listája készült már a filmekkel kapcsolatban, most az Independenten jelent meg a cikk, melyben a Metacritic nevű oldalon található kritikusi vélemények és pontszámok alapján gyűjtötték össze a legjobb ötven filmet.


Film online. Indavideo.1080p. 720p. Filmek. Watch Free. iPad. 4K Blu-ray. Android. BDrip. Angolul. Szereplők.. letöltés. MP4. Stream. Videa. Full Movie. iPhone. DVDrip. HD. Ingyen. Avi. Elemzés. Kritika. Download. Vélemények. Magyarul. Filmnézés. Teljes. 480p