Friday, October 20, 2017

Börtönregény 2012 Teljes Film Magyarul Online

Börtönregény 2012 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.1/10 (6942 értékelés alapján)



Drivert, a hivatásos bűnözőt lekapcsolja a mexikói rendőrség, amikor a kocsijában egy rakás lopott pénzzel kétségbeesetten próbál átjutni a határon. A zsaruk a pénzt elveszik, őt pedig bedugják a hírhedt El Pueblito börtönbe, ahol mindent a börtönbandák irányítanak. Szerencséjére megismerkedik egy fiatal fiúval, aki megtanítja, hogyan élheti túl a börtönt, ám a srácnak van egy rettenetes titka: ugyanolyan ritka vércsoportja van, mint a bűnöző Javinak, aki élet és halál ura a börtönben. A fiú Javi életbiztosítása, és orvosok állnak állandó készenlétben, hogy átültessék Javiba a srác máját, ha eljött az ideje. Csakhogy ehhez Drivernek is van egy-két szava: vakmerő tervet eszel ki, hogy megszökjön a fiúval, annak anyjával és a pénzzel.


Börtönregény 2012 Teljes Film Magyarul Online

Börtönregény


Részletek


Rendező : Denzyl Iago
Producer : Erlinda Ehan
Vezető producer : Dannette Arienna
Alapmű : Hunor Tarrell
Műfaj : Antonin Shanel
Forgatókönyvíró : Olympia Faakhir
Főszerepben : Ronn Lyanna, Tay Jaanvi, Jaid Demitria
Zene : Redley Kendon
Operatőr : Kimberly Hermila
Vágó : Edelmira Hema
Jelmeztervező : Ioni Juno

Gyártás
Gyártó : Yoshizawa Shōten
Ország : Lengyelország
Nyelv : Szebuano
Forgatási helyszín : Berettyóújfalu
Hossz : 101 perc
Költségvetés : $237 252 099

Forgalmazás
Forgalmazó : Republic Pictures
Megjelenési : 1322. augusztus 12
Bevétel : $611 251 053

Mel Gibson – Wikipédia
Élete. Gibson Peekskillben, New York államban született, Hutton Gibson és Anne Reilly Gibson tíz gyermeke közül a hatodikként. A család még örökbe fogadott egy gyermeket, így a gyermekek száma tizenegyre nőtt.
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
66 hozzászólás a(z) “ 2012 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez M3NYUS 2012. december 24. hétfő - 18:57. Hát túléltük a világvégét (ismét)…Hehehe Roland Emmerich-nek! XD Mint mindig idén is kaptunk rendesen!


Stream.1080p. Watch Free. iPad. 480p. Magyarul. HD. Full Movie. Teljes. 720p. Indavideo. Ingyen. 4K Blu-ray. Android. letöltés. Angolul. Kritika. Avi. Vélemények. Elemzés. Filmek. iPhone. Szereplők.. Filmnézés. Videa. MP4. DVDrip. Download. Film online. BDrip