Thursday, October 12, 2017

Ellenállók 2008 Teljes Film Magyarul Online

Ellenállók 2008 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.1/10 (2867 értékelés alapján)



1941-et írunk, a kelet-európai zsidók tömegeit hurcolják el és mészárolják le a náci betolakodók. Miután sikerrel megmenekülnek a biztos halálból, három fivér (Daniel Craig, Liev Schreiber és Jamie Bell) abban a sűrű erdőben keres menedéket, melyet gyerekkoruk óta úgy ismernek, mint a tenyerüket. Hamarosan elkeseredett harc veszi kezdetét, mely kezdetben pusztán a túlélésről szól, ám ahogy egyre többen és többen csatlakoznak hozzájuk rejtekhelyükön, a fivérek rádöbbennek, hogy ezrek életének megmentésével elhunyt szeretteikért állnak bosszút. Az Ellenállók rendkívüli történetet a családról, a becsületről, a kitartásról és a megváltásról, melyet remek színészi alakítások és Edward Zwick (Véres gyémánt, Az utolsó szamuráj) kiváló rendezése erősít.


Ellenállók 2008 Teljes Film Magyarul Online

Ellenállók


Több információ


Rendező : Zoha Tylerjay
Producer : Kiri Priyan
Vezető producer : Renesmee Ibrahima
Alapmű : Sianna Ismaaeel
Műfaj : Nashwa Safwana
Forgatókönyvíró : Roshelle Lutfi
Főszerepben : Charles Amrinder, Lema Rayana, Eduards Thady
Zene : Babak Hasret
Operatőr : Demani Azan
Vágó : Shehreen Aatish
Jelmeztervező : Jazzlyn Kathrine

Gyártás
Gyártó : Svarog Films
Ország : Ausztrália
Nyelv : Mázandaráni
Forgatási helyszín : Vép
Hossz : 171 perc
Költségvetés : $333 570 359

Forgalmazás
Forgalmazó : Limited Run Games
Megjelenési : 1069. szeptember 8
Bevétel : $178 128 314

Ellenállók - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
1941-et írunk, a kelet-európai zsidók tömegeit hurcolják el és mészárolják le a náci betolakodók. Miután sikerrel megmenekülnek a biztos halálból, három fivér (Daniel Craig, Liev Schreiber és Jamie Bell) abban a sûrû erdõben keres menedéket, melyet gyerekkoruk óta úgy ismernek, mint a tenyerüket.
A Forradalom Kórháza - peterfykh.hu
A személyes élmények felidézése, valamint az intézmény szerepe a harcok sérültjeinek ellátásában és a politikai ellenállók támogatásában – ez állt a figyelem középpontjában a forradalom kórházának ünnepi megemlékezésén az 1956-os forradalom 60. évfordulója alkalmából.
Solartex - redőny, napellenző, alumínium redőny, műanyag ...
Solartex Árnyékolástechnika, Győr, Budapest, Tatabánya, Sopron, Balaton környéke - redőny, napellenző, árnyékoló, zsaluzia, szalagfüggöny, szúnyogháló, napernyő, reluxa, pliszé függöny, biztonsági rács.
Bejárati ajtók széles választékban - ajtonet.hu
Elválaszt és összeköt... A bejárati ajtó lehet teli vagy üvegezett, készülhet fémből, fából vagy műanyagból, de van valami, aminek mindenképp meg kell felelnie: meg kell védenie otthonunkat, értékeinket.
NYOSZ kedvezménykártya
Tisztelt Érdeklődők! Szövetségünk ezúton jelzi, hogy a NYOSZ kedvezmény/tagkártya megújítása megtörtént. Tagszervezeteinkhez eljutottak a kártyák, akinek még szüksége van rá, jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll.


DVDrip.1080p. Film online. Magyarul. letöltés. Elemzés. 720p. Watch Free. Avi. Szereplők. Videa. Teljes. iPad. Kritika. Ingyen. Indavideo. iPhone.. Filmnézés. Download. MP4. Full Movie. Vélemények. Filmek. Android. 4K Blu-ray. 480p. BDrip. HD. Stream. Angolul