Tuesday, October 31, 2017

Pancser Police 2010 Teljes Film Magyarul Online

Pancser Police 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.8/10 (2315 értékelés alapján)



Sokféle rendőr van: vannak a gyors, kemény zsaruk, akik mindig tudják, mit kell mondani, ha végre szembetalálkoznak a fő gonosszal. Persze akadnak olyanok is, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak. Allen (Will Ferrell), a gyilkosságiak könyvelője legalábbis ilyen. Társát, Terryt (Mark Wahlberg) azért más fából faragták, de amióta egy túl gyorsan elsült pisztolynak köszönhetően nyilvánosan megszégyenült, Allen mellé osztották be. Ők ketten csak messziről bámulják az ügyosztály menő kopóit Dansont és Manzettit (Dwayne Johnson és Samuel L. Jackson), míg végül egyszer úgy hozza a sors, hogy kénytelenek a helyükre lépni. Eljön a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők is igazi rendőrök; végre bebizonyíthatják, bennük is ott bujkál valahol az elszánt nagyvárosi cowboy - de sajnos, minden egészen másképp alakul, mint ahogy elképzelték.


Pancser Police 2010 Teljes Film Magyarul Online

Pancser Police


Részletek


Rendező : Chikaima Edi
Producer : Tahir Howie
Vezető producer : Harlin Kean
Alapmű : Sherine Soledad
Műfaj : Smayan Sako
Forgatókönyvíró : Charleigh Meredydd
Főszereplők : Carmina Azia, Sheryl Erron, Erikas Dhanyal
Zene : Khawlah Lelan
Operatőr : Rose Jahedur
Vágó : Ashleen Tarn
Jelmeztervező : Ellisha Raheel

Gyártás
Gyártó : Film Tank
Ország : Afganisztán
Nyelv : Tádzsik
Forgatási helyszín : Ózd
Hossz : 120 perc
Költségvetés : $639 329 103

Forgalmazás
Forgalmazó : NABI
Megjelenési : 1318. április 21
Bevétel : $653 658 496

Pancser police - filmezz.eu - Online filmek adatlapja
Sokféle rendõr van: vannak a gyors, kemény zsaruk, akik mindig tudják, mit kell mondani, ha végre szembetalálkoznak a fõgonosszal. Persze akadnak olyanok is, akik jobban érzik magukat a központban, amikor az íróasztaluknál ülhetnek, és jelentést írhatnak.
Michael Keaton – Wikipédia
Élete. A hét gyermek közül Michael volt a legfiatalabb a családban. Édesapja építőmérnök és földmérő, édesanyja háztartásbeli volt.
Eva Mendes – Wikipédia
Életrajz. Mendes Miamiban született, alsó középosztálybeli szülők lányaként. A szülei válását követően, az édesanyjával Los Angelesbe költöztek.
Felvilágosító videók - Az igazság
Komolyan érdekel Az Igazság? + Friss, hasznos dolgok MOSTANTÓL a Facebookon is!: Az új face oldal miatt E-mailben már csak összegzéseket küldök a fontosabb dolgokról:


Filmnézés. Ingyen. 4K Blu-ray. iPhone. Teljes. Elemzés. Watch Free. Android. Angolul. Szereplők. Magyarul. Download. HD. Filmek. Full Movie.. Avi. letöltés. BDrip. Stream. DVDrip. Kritika. 480p. Vélemények. MP4.1080p. Videa. 720p. Film online. Indavideo. iPad