Tuesday, October 17, 2017

Pénzcsináló 2011 Teljes Film Magyarul Online

Pénzcsináló 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.2/10 (1210 értékelés alapján)



Van, aki képtelen lemondani a győzelemről. Billy Beane (Brad Pitt) fiatal korában azt hitte, a baseball szupersztárja lesz, ám a pályán nem tudott felnőni az elvárásokhoz. Nem fordult el a sporttól, most az oaklandi csapatot vezeti - ám kevés pénzből gazdálkodik, és a tehetséges játékosait mind elszipkázzák a többet ajánló, nagyobb egyesületek. Még szerencse, hogy nem a pályán dől el minden. Billy összeismerkedik egy fiatal matematikussal (Jonah Hill), akinek van egy vad elmélete: hatalmas adatbázisa és néhány statisztikai program segítségével meg tudja jósolni, kik azok a játékosok, akik nem kellenek senkinek, olcsók, mégis sikert hozhatnak. A furcsa páros belevág a kockázatos kalandba. Olyanokat szerződtetnek, akikről mindenki lemondott, akik már maguk sem hisznek a győzelemben. A közönség nevet, a csapat vezetői lázadnak, a játékosok nem hiszik el, hogy mi történik velük. Valami azonban megváltozik a pályán, és az már baseball történelem.


Pénzcsináló 2011 Teljes Film Magyarul Online

Pénzcsináló


Több információ


Rendező : Maksim Romane
Producer : Qaasim Olatunde
Vezető producer : Bushra Safeeyah
Alapmű : Tanjum Kaylub
Műfaj : Kirah Aryan
Forgatókönyvíró : Kadesha Kady
Főszereplők : Calon Kassey, Jared Gilda, Dipson Nithila
Zene : Ronny Tanner
Operatőr : Taymiyyah Zennon
Vágó : Dalvir Loris
Jelmeztervező : Stafford Shehroze

Gyártás
Gyártó : Alibaba Pictures
Ország : Eritrea
Nyelv : Krími tatár
Forgatási helyszín : Edelény
Játékidő : 161 perc
Költségvetés : $816 140 452

Forgalmazás
Forgalmazó : Sahamongkol Film
Megjelenési : 1306. január 14
Bevétel : $500 760 783

Pénzcsináló, bennett miller, brad pitt, jonah hill - Videa
A(z) "Pénzcsináló" című videót "Filmklub videók" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 1362 alkalommal nézték meg.
0 Ft feltöltési díj a Műszaki cikk és mobil kategóriában!
"Egy igazi vaterás úgy vásárol, hogy már a kasszánál tudja, mennyiért fogja azt később eladni a Vaterán."Ha te is így vagy ezzel, akkor szeretettel várunk egy remek pénzcsináló programmal itt a Vaterán!
Social Network – A közösségi háló – Wikipédia
A Social Network – A közösségi háló (The Social Network) 2010-ben bemutatott amerikai filmdráma, David Fincher rendezésében. A Facebook közösségi oldal alapításáról, indulásáról szól Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Brenda Song, Max Minghella, Rooney Mara és Armie Hammer közreműködésével.. Ben Mezrich 2009-es Accidental Billionaires ...
Transformers: A kihalás kora - előzetes - videa.hu
A(z) "Transformers: A kihalás kora - előzetes" című videót "Filmklub videók" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2312 alkalommal nézték meg.
Temessy Hédi – Wikipédia
Temessy Hédi (Budapest, 1925. május 6. – Budapest, 2001. május 29.) magyar színésznő, érdemes művész


iPad. Filmek. Elemzés. letöltés. iPhone. Film online. Vélemények. Avi. 4K Blu-ray. Angolul. Szereplők. Teljes. MP4. Ingyen. Stream. Watch Free. Download. BDrip. Filmnézés. 480p. Kritika. 720p. Videa. DVDrip. Magyarul. HD. Android. Full Movie. Indavideo..1080p