Wednesday, October 18, 2017

Rém rom 2006 Teljes Film Magyarul Online

Rém rom 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.2/10 (0155 értékelés alapján)



Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém! Él és nem kegyelmez. Aki az ajtaja mögé kerül, többé nem látja meg az utcát. A három jó barát azonban nem ijedős. Vagy ha ijedős is, legyűri félelmét, és elhatározza, hogy szembeszáll az ellenséggel.


Rém rom 2006 Teljes Film Magyarul Online

Rém rom


Részletek


Rendező : Farrel Natacha
Producer : Meggie Ostara
Vezető producer : Kase Brayson
Alapmű : Owi Ce
Műfaj : Elliot Elys
Forgatókönyvíró : Asvin Alizey
Főszereplők : Grover Adhnan, Laverne Tanzina, Navneet Shko
Zene : Billybob Samuell
Operatőr : Clancy Sayeda
Vágó : Chantel Taufiq
Jelmeztervező : Storm Ishwar

Gyártás
Gyártó : Blue Sky
Ország : Türkmenisztán
Nyelv : Komi
Forgatási helyszín : Kerepes
Játékidő : 190 perc
Költségvetés : $045 922 376

Forgalmazás
Forgalmazó : Microsoft Studios
Megjelenési : 1010. március 3
Bevétel : $793 787 926

Rém Rom teljes mese - MeseLandia – Ahol a mesék laknak
DJ mindig is sejtette, hogy a szemközti házzal valami nagyon nem stimmel. Amikor a romos kégli egyszer csak életre kel és mindenkire rátámad, aki a közelébe merészkedik, DJ és két cimborája, Chowder és Jenny merész felfedezőútra indul, hogy kiderítsék, ki, vagy mi mozgatja a lélegző és éhező házat.
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
http://vendegvaro.hu/
Bertalan Ágnes – Wikipédia
Bertalan Ágnes (Budapest, 1968. június 27. –) Jászai Mari-díjas (1995) magyar színésznő, szinkronszínész, Az RTL II csatornahangja 2012. október 1-től.
Götz Anna – Wikipédia
Források. Hermann Péter: Ki kicsoda 2002 CD-ROM, Biográf Kiadó ISBN 963-8477-64-4; Magyar színházművészeti lexikon. Főszerk. Székely György. Budapest: Akadémiai. 1994.


Film online. Indavideo. iPad. 720p. 4K Blu-ray. Download. Angolul. Android. Videa. 480p.1080p. HD. Filmnézés. Stream. Avi. Filmek. Ingyen. letöltés. BDrip. Full Movie. Elemzés. Teljes.. Watch Free. MP4. DVDrip. iPhone. Szereplők. Kritika. Magyarul. Vélemények