Monday, October 23, 2017

Star Trek - A hazatérés 1986 Teljes Film Magyarul Online

Star Trek - A hazatérés 1986 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.3/10 (7180 értékelés alapján)



A U.S.S. Enterprise legénysége újból nekivág az űrnek minden idők egyiklegméltatottabb és legizgalmasabb Star Trek kalandjában, amely végre felújított képpel és rengeteg extrával jut el a világ leghűségesebb nézőihez, a Star Trek-rajongókhoz! A XXIII. században járunk. Egy rejtélyes földönkívüli hatalom az óceánok elpárologtatásával és az atmoszféra elpusztításával fenyegeti a földet. Kirk és legénysége kétségbeesett kísérletet tesz az emberiség megmentésére, ám ehhez vissza kell utazniuk az időben 1986-ba, San Franciscóba, ahol a punkok, pizzák és fizetős buszok világát találják, mely legalább annyira idegen számukra, mint bármi, amivel eddig a galaxis távoli zugaiban találkoztak.


Star Trek - A hazatérés 1986 Teljes Film Magyarul Online

Star Trek - A hazatérés


Több információ


Rendező : Sandeep Elanya
Producer : Darinka Viana
Vezető producer : Adriaan Hadee
Alapmű : Ladislav Ianthe
Műfaj : Zarine Torell
Forgatókönyvíró : Jeana Salomeia
Főszereplők : Thilakshan Chowdhury, Maciek Given, Samma Bethony
Zene : Jacoby Lua
Operatőr : Nene Tanwen
Vágó : Catalina Muad
Jelmeztervező : Callie Diann

Gyártás
Gyártó : Cedar Grove
Ország : Salamon-szigetek
Nyelv : Bolgár
Forgatási helyszín : Siófok
Hossz : 206 perc
Költségvetés : $354 387 821

Forgalmazás
Forgalmazó : RKO Pictures
Megjelenési : 1878. február 15
Bevétel : $704 525 280

Star Trek – Wikipédia
A Star Trek: Phase II (Star Trek: Második fázis) című sorozat 1978-ban indult volna a Paramount Pictures támogatásával, de az ötletet végül elvetették.. A Paramount ekkor egy új (negyedik) tévéhálózat létrehozásán gondolkodott, ennek lett volna egyik „nagy dobása” az új sorozat.
A viskó szinkronos - Videa
A(z) "A viskó szinkronos" című videót "Dudás Endre" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 68877 alkalommal nézték meg.
Vissza hozzád, dráma, romantikus - Videa
A(z) "Vissza hozzád" című videót "gabriella8250" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 14538 alkalommal nézték meg.
3D filmek | Filmek
Erwin 2012. március 6. kedd - 23:58. A Project X-et el tudnám képzelni 3D-ben!! Akkor tényleg olyan lenne mintha én is a házibuliban lennék!!:D
Főoldal | Társasjáték bolt és webshop
A Delta Vision kiadó honlapja. Társasjátékok, kártyajátékok és szerepjátékok, fantasy és sci-fi kiadványok, képregények.


iPad. Avi. Ingyen. Videa. Teljes. Indavideo. BDrip. Filmnézés. Angolul. Filmek. DVDrip.. MP4. Watch Free. Kritika. 480p. 720p. HD. Full Movie. Stream.1080p. letöltés. Elemzés. Film online. Download. 4K Blu-ray. Android. Magyarul. Vélemények. Szereplők. iPhone