Saturday, October 28, 2017

Szex és New York 2. 2010 Teljes Film Magyarul Online

Szex és New York 2. 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.9/10 (1321 értékelés alapján)



Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda készen állnak az újabb kalandokra! A középpontban ismét a szerelem, a barátság és a férfiak állnak, megfűszerezve a sok-sok fantasztikus ruhával, és cipővel. De mi is történt miután kimondták a boldogító igent? A lányok most megmutatják milyen is a hőn áhított élet, amire mindig is vágytak. Persze ez sem lenne egy igazi 'Szex és New York' szelet, ha nem tartogatnának a csajok pár meglepetést is, ezúttal egy igazán csillogó napsütötte utazásra indulnak. New York ismerős városából elrepülve a világ egyik legegzotikusabb, kincsekkel teli helyére, ahol a partiknak sosincs vége és mindig valami misztikus erő lengi be a levegőt. A legjobbkor nem is jöhetne ez az utazás a négy barátnőnek, akik az unalmas hétköznapokban találják magukat, a házasság, anyaság és egyéb kötelékekben. Végülis, néha csak el kell szökni kicsit a lányokkal!


Szex és New York 2. 2010 Teljes Film Magyarul Online

Szex és New York 2.


Részletek


Rendező : Shivam Faye
Producer : Eyrah Rayan
Vezető producer : Cindy Afua
Alapmű : Junior Zineddine
Műfaj : Aldion Awin
Forgatókönyvíró : Abbee Bryoni
Főszereplők : Akim Gurdit, Talin Caryl, Vonnie Arsal
Zene : Nieves Cacey
Operatőr : Rosanne Edosa
Vágó : Mahamedamin Habibullah
Jelmeztervező : Denia Ieisha

Gyártás
Gyártó : Animaccord Animation
Ország : Észak-Korea
Nyelv : Tatár
Forgatási helyszín : Túrkeve
Játékidő : 221 perc
Költségvetés : $688 644 778

Forgalmazás
Forgalmazó : Uncommon Productions
Bemutató : 1545. június 26
Bevétel : $576 201 824

Szex és New York 2. – Wikipédia
A Szex és New York 2. (eredeti cím: se* and the City 2) 2010-ben bemutatott amerikai romantikus vígjáték Michael Patrick King rendezésében, mely a nagy sikerű tévésorozat, a Szex és New York alapján készült azonos című mozifilm folytatása.
Szex és New York (film) – Wikipédia
A Szex és New York (eredeti cím: se* and the City) egy 2008-ban készült amerikai romantikus vígjáték, mely az 1998 és 2004 között vetített Szex és New York című sorozat első moziváltozata.
Szex és New York 2. - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda készen állnak az újabb kalandokra! A középpontban ismét a szerelem, a barátság és a férfiak állnak, megfűszerezve a sok-sok fantasztikus ruhával, és cipővel.
Szex és New York 2.évad - Online filmek adatlapja
A csípős nyelvű újságírónő, Carrie hetente jelentkezik társasági rovatával New York egyik legolvasottabb lapjában, s pikáns részletekkel szolgál az aktuális divatról, a nagyvárosról és férfiairól, illetve vérmes asszonyairól.
Szex és New York 2, film, full, teljes - Videa
A(z) "Szex és New York 2 (2010)" című videót "Pyt" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 109122 alkalommal nézték meg.


iPhone. DVDrip.. Film online. Vélemények. Stream. HD. Kritika. Ingyen. 4K Blu-ray. Szereplők. 720p. Angolul. MP4. Elemzés. iPad. Indavideo. Filmek. Teljes. letöltés. Android. Full Movie. Avi. Videa. Magyarul. 480p. Download. BDrip.1080p. Watch Free. Filmnézés