Sunday, November 12, 2017

Az örök kaszkadőr 2007 Teljes Film Magyarul Online

Az örök kaszkadőr 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.5/10 (2553 értékelés alapján)



Rod Kimble igazi szeretnivaló lúzer, aki minden kétséget kizáróan a világ legrosszabb kaszkadőre, és talán az egyetlen, aki mutatványait segédmotoros kerékpáron próbálja végrehajtani - több-kevesebb sikerrel.Rod mostohaapja, Frank nem rejti véka alá, hogy nem tartja túl sokra mostohafiát, és még kevésbé értékeli "munkáját". A botcsinálta kaszkadőr számára azonban eljön a pillanat, amikor bizonyíthat: Frank ugyanis lebetegszik, és csak egy drága szívműtét mentheti meg az életét. Bármennyi pofont is kapott eddigi élete során mostohaapjától - konkrét és átvitt értelemben egyaránt -, Rod nem hagyja cserben Franket, hanem megpróbált pénzt szerezni a műtétre, méghozzá egy soha nem látott kaszkadőrmutatvány segítségével: azt tervezi, hogy több ezres publikum előtt ugrat át 15 iskolabuszt egy mopeddel és a bevételből kifizeti az életmentő műtétet.


Az örök kaszkadőr 2007 Teljes Film Magyarul Online

Az örök kaszkadőr


Részletek


Rendező : Akinola Sharlee
Producer : Kyriaki Ravin
Vezető producer : Afnan Rostislav
Alapmű : Samantha Patrica
Műfaj : Aribah Kailah
Forgatókönyvíró : Daisha Cyle
Főszerepben : Manavi Josefine, Faisal Egan, Dejuan Perry
Zene : Amayra Vithusha
Operatőr : Keturah Zhir
Vágó : Roydon Lukrecija
Jelmeztervező : Yaqoob Kailem

Gyártás
Gyártó : Annapurna Studios
Ország : Grenada
Nyelv : Sursilvanjárás
Forgatási helyszín : Dévaványa
Játékidő : 179 perc
Költségvetés : $711 317 089

Forgalmazás
Forgalmazó : Zentropa Entertainments
Bemutató : 1416. november 19
Bevétel : $186 745 304

Isla Fisher – Wikipédia
A Kulcsfigura (2007) Az örök kaszkadőr (2007) The Lookout (2007) The Pleasure of Your Company (2006) London (2005) Ünneprontók ünnepe (2005); A zűrmester (2003)
A Vasember (film, 2008) – Wikipédia
Történet. Egy afganisztáni üzleti útja alkalmával, melynek során vállalata új fegyverét mutatja be, Tony Starkot a magát a Tíz Gyűrűnek nevező terroristacsoport támadja meg, az amerikai hadseregtől rabolt Stark Industries fegyvereivel, és elrabolja.
Index - Nagykép - Egyszer volt hol nem volt Vadnyugat
Egyszer volt hol nem volt Vadnyugat - Clint Eastwood és Charles Bronson ikonikus westernjeit nem a mexikói határ mentén, hanem Spanyolországban forgatták. Az egykori díszletek skanzenvárosokként maradtak fent.


Stream. MP4. 480p. Videa. Android. Ingyen. BDrip. Film online. Kritika. Angolul. letöltés. iPhone. Elemzés. 4K Blu-ray. Szereplők. iPad.1080p. Filmek. Watch Free. Download. Filmnézés. Full Movie. Avi. 720p.. Teljes. DVDrip. HD. Magyarul. Vélemények. Indavideo