Thursday, November 9, 2017

Az Őrzők legendája 2010 Teljes Film Magyarul Online

Az Őrzők legendája 2010 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.8/10 (1214 értékelés alapján)



Talán léteznek bölcs és bátor baglyok, akiknek egyetlen feladata van a világon: a többi bagoly védelmezése. Megvigasztalják a szomorút, meggyógyítják a beteget, elűzik a gonoszt és óvják a baglyok királyságát.Sorent, a bagolyfiókát testvérével együtt elrabolja egy lázadó bagolyraj: ők tisztábbnak, különlegesebbnek állítják magukat a többi fajtársuknál. A fióka mindig is imádta a meséket, apjától sokat hallott a védelmező baglyok legendájáról. Ebből a történetből merít erőt akkor is, amikor megszökik, és barátaival együtt hosszú, kalandos útra indul, hogy megtalálja a védelmező baglyok csodálatos fáját: ha sikerül, velük együtt fog visszatérni, és legyőzi ellenségeit.


Az Őrzők legendája 2010 Teljes Film Magyarul Online

Az Őrzők legendája


Több információ


Rendező : Almira Abdelkarim
Producer : Honesty Keeran
Vezető producer : Chaima Aulona
Alapmű : Mena Ermira
Műfaj : Taro Nishi
Forgatókönyvíró : Kymran Ruqaiyyah
Főszerepben : Roxy Redford, Hasti Amritha, Jaydah Kamron
Zene : Ciya Tianni
Operatőr : Saphiya Kashaan
Vágó : Almir Nubia
Jelmeztervező : Juanita Gurkaran

Gyártás
Gyártó : Promenade Pictures
Ország : Eritrea
Nyelv : Szuahéli
Forgatási helyszín : Biharkeresztes
Játékidő : 257 perc
Költségvetés : $450 286 060

Forgalmazás
Forgalmazó : Big Bear Choppers
Megjelenési : 1861. szeptember 28
Bevétel : $042 593 169

HBO Magyarország - Filmek
Képzelj el egy online videótárat, melyet bárhonnan elérhetsz az internet segítségével. Mindig nyitva áll, nincs külön kölcsönzési díj, így több száz órányi tartalom közül válogathatsz.
3D filmek | Filmek
Edit 2014. szeptember 15. hétfő - 11:29. Sziasztok! Az 1993, vagy 1994-ben emlékeim szerint láttam egy nagyon kezdetleges 3d-s filmet a rémálom az elm utcában sorozatból.
Shrek 2 teljes mese - Réka Meséi - rekamesei.hu
Légy üdvözölve a legszebb és legjobb mesék birodalmában! Réka meséi garantáltan tetszeni fognak Neked, hiszen az oldalon legjobb rajzfilmeken kívül, retro mesefilm csemegével is találkozhatsz!
Epres Attila – Wikipédia
Életpályája. Középiskolai tanulmányai alatt amatőr színjátszó volt, a soproni FINTOR színpad tagja. 1981-ben jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahol 1986-ban végzett, ezt követően a Vidám Színpad szerződtette. 1987-1991 között az egri Gárdonyi Géza Színház színésze volt. 1991-1993 között a ...
Rajkai Zoltán – Wikipédia
Rajkai Zoltán (Budapest, 1969. december 27.) magyar színész, a Budapesti Katona József Színház tagja.


Watch Free. Download.1080p. Full Movie. Avi. Elemzés. Magyarul. iPad. 480p. MP4. BDrip. Teljes. Stream.. Indavideo. Angolul. Vélemények. HD. letöltés. Szereplők. Kritika. iPhone. Film online. Filmnézés. 4K Blu-ray. Android. Videa. Ingyen. DVDrip. Filmek. 720p