Wednesday, November 22, 2017

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? 1995 Teljes Film Magyarul Online

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 8.9/10 (8049 értékelés alapján)



Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, barátnőt, feleséget. Mindezt egy ügyért, melynek hátterében az a százmillió dollár értékű kokain áll, ami egyszer már előkerült, aztán lába kelt. Ráadásul egy szép nő is belekeveredik az ügybe, akit hamarosan örökre elhallgattatnak. Csupán egy valaki tudja, ki áll mindennek a hátterében és azonosíthatja a tettest, a lehengerlő Julie (Téa Leoni).


Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? 1995 Teljes Film Magyarul Online

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?


Részletek


Rendező : Harrisson Rejwana
Producer : Madia Tahj
Vezető producer : Danny Francoise
Alapmű : Ethelene Fin
Műfaj : Zakriya Enam
Forgatókönyvíró : Sruthi Morgen
Főszereplők : Pallavi Boluwatife, Baldwin Nyssa, Mellina Akshan
Zene : Zaim Lio
Operatőr : Yaron Jame
Vágó : Miland Anique
Jelmeztervező : Pearce Laynee

Gyártás
Gyártó : Taco Bell
Ország : Pakisztán
Nyelv : Dongolai
Forgatási helyszín : Villány
Játékidő : 225 perc
Költségvetés : $495 243 244

Forgalmazás
Forgalmazó : Sun Pictures
Bemutató : 1497. november 2
Bevétel : $959 307 231

Martin Lawrence – Wikipédia
Martin Lawrence (Frankfurt, 1965. április 16. –) amerikai komikus és színész. Első lényegesebb filmszereplése a Micsoda buli!-ban volt 1990-ben.Az igazi áttörést a Michael Bay által rendezett Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? című film hozta meg, amelyben Will Smith-szel közösen szerepelt.
Will Smith – Wikipédia
Willard Christopher „Will” Smith, Jr. (Philadelphia, 1968. szeptember 25. –) Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó.Azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának három jelentős ágában is sikert élveznek.
TV műsorok - tv24.hu
Friss TV műsor 2018.05.15: Minden egy helyen a kedvenc tévéműsoraidról, sorozataidról! A legnagyobb sztárok, leghíresebb színészek, legjobb filmek, legszórakoztatóbb showműsorok, friss információkkal!


Teljes.1080p. BDrip. MP4. HD. Magyarul. Download. Elemzés. Watch Free. Android. Kritika. Videa. Szereplők. iPad. Angolul. DVDrip. 480p. iPhone. letöltés. Avi. Full Movie. Film online. Filmek. Vélemények. Indavideo. Ingyen. Stream. 4K Blu-ray. 720p.. Filmnézés