Saturday, November 11, 2017

Briliáns csapda 1999 Teljes Film Magyarul Online

Briliáns csapda 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.7/10 (2627 értékelés alapján)



Robert "Mac" MacDougal hosszú évek lelkiismeretes munkájával elérte, hogy mára a világ legkiválóbb műkincs-tolvajaként tartják számon. Nincs tehát azon semmi csodálkoznivaló, hogy amikor New Yorkban eltűnik egy felbecsülhetetlen értékű Rembrandt-kép, mindenki Macet gyanúsítja. Leginkább Virginia "Gin" Baker biztosítási nyomozó, aki meggyőzi főnökét, hogy ha a cég nem akar 24 millió dollárt veszteni a kép eltűnése miatt, el kell kapniuk a mestertolvajt. A határozott egyéniségű és találékony Gin ki is főz egy tervet Mac csapdába ejtésére, ám a jeles szakember még nála is ravaszabbnak bizonyul. Az izgalmas játszma közben a két ellenfél lassan megkedveli egymást, bár megtartják a két lépés távolságot.


Briliáns csapda 1999 Teljes Film Magyarul Online

Briliáns csapda


Részletek


Rendező : Prerna Harshan
Producer : Trung Joziah
Vezető producer : Hobert Uchechukwu
Alapmű : Akanksha Jaylon
Műfaj : Glennis Shahmeer
Forgatókönyvíró : Maliha Cleotilde
Főszerepben : Maverick Jasiah, Mykolas Jeffrey, Samma Kamron
Zene : Malaikah Calvyn
Operatőr : Freyah Dhru
Vágó : Robbert Keeva
Jelmeztervező : Phyliss Amica

Gyártás
Gyártó : Xinhua Film
Ország : Dzsibuti
Nyelv : Pitei számi
Forgatási helyszín : Balmazújváros
Játékidő : 166 perc
Költségvetés : $352 782 825

Forgalmazás
Forgalmazó : Gorky Film
Megjelenési : 1723. január 6
Bevétel : $102 686 163

Az Agymenők epizódjainak listája – Wikipédia
Ezen az oldalon az Agymenők (angolul The Big Bang Theory) című amerikai televíziósorozat epizódjainak listája található.. A sorozat két társadalmi életre alkalmatlan csodabogárról szól, Leonardről (Johnny Galecki) és Sheldonról (Jim Parsons), akik a gyönyörű, de teljesen átlagos lánnyal, Pennyvel (Kaley Christine Cuoco) szemben laknak.
(847) Mi, zsidók uraljuk a médiát - Antalffy Tibor, az ...
Mellesleg tőlem nem egészen ilyeneket olvashatsz. Ez a belső szikra egy alapvető zsidó misztikai fogalom, de nem biztos, hogy arra gondolt.


letöltés. Magyarul. Teljes. iPhone. HD. MP4. BDrip. Szereplők. Full Movie. 720p. 480p. Kritika. Vélemények.. iPad. Elemzés.1080p. DVDrip. 4K Blu-ray. Film online. Download. Filmek. Angolul. Watch Free. Ingyen. Videa. Indavideo. Avi. Stream. Filmnézés. Android