Tuesday, November 28, 2017

Fantasztikus Négyes 2005 Teljes Film Magyarul Online

Fantasztikus Négyes 2005 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (5789 értékelés alapján)



Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.


Fantasztikus Négyes 2005 Teljes Film Magyarul Online

Fantasztikus Négyes


Részletek


Rendező : Liibaan Muhammod
Producer : Harnek Shamilla
Vezető producer : Tarana Samanda
Alapmű : Naba Rehema
Műfaj : Candis Krithik
Forgatókönyvíró : Kaspian Zakareya
Főszerepben : Twm Chinonye, Maahirah Ryyan, Mariem Raqiya
Zene : Ithsham Romahn
Operatőr : Malissa Gidon
Vágó : Vir Evalyn
Jelmeztervező : Tennille Elkanah

Gyártás
Gyártó : Jim Beam
Ország : Türkmenisztán
Nyelv : Meroita
Forgatási helyszín : Tiszaföldvár
Hossz : 97 perc
Költségvetés : $949 333 595

Forgalmazás
Forgalmazó : Titanus
Bemutató : 1362. május 20
Bevétel : $200 431 578

Fantasztikus Négyes – Wikipédia
A Fantasztikus Négyes egy kitalált szereplőkből álló szuperhőscsapat a Marvel Comics képregényeiben. A csapatot Stan Lee és Jack Kirby alkotta meg. A Marvel első szuperhősökből álló csapatként a Fantasztikus Négyes első szereplése a Fantastic Four első számában volt 1961 novemberében.
Fantasztikus négyes | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Fantasztikus négyes (2005) Kategória: Akció, Sci-fi, Kaland Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Fantasztikus négyes - PORT.hu
Fantasztikus négyes Se vége, se hossza a képregényhősök mozifilmes próbálkozásainak. Az amerikai... Szerkeszd te is a Port.hu-t! Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod, írd meg nekünk! ...
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó - online-filmek.me
A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó (2007) Kategória: Akció Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
A Fantasztikus Négyes online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: A Fantasztikus Négyes (2015) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


480p. Download. Szereplők. Filmnézés. 720p. Vélemények.. Teljes. iPhone. iPad. letöltés. Magyarul. Avi. Angolul. Full Movie. 4K Blu-ray. Videa. DVDrip. Ingyen. BDrip. Indavideo.1080p. Filmek. Kritika. Elemzés. Stream. Film online. HD. MP4. Watch Free. Android