Monday, November 6, 2017

Gandhi 1982 Teljes Film Magyarul Online

Gandhi 1982 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.4/10 (0468 értékelés alapján)



A filmeposz 56 évet ölel fel a 79 évesen merénylet áldozatává lett, legendás indiai vezető, Mohandas Karamchand Gandhi életéből. 1893-ban pár hónapra Dél-Afrikába érkezik az Angliában végzett, 24 éves családos indiai ügyvéd, Gandhi. A személyes méltóságát és igazságérzetét egyaránt sértő faji megkülönböztetés olyannyira megdöbbenti, hogy úgy érzi, tennie kell valamit. 21 év fáradságos küzdelme után az indiaiak és a színes bőrűek egyenlőségéért indított erőszakmentes küzdelem, a Satyagraha ideológusává és vezérévé érett. Ekkor kapta a "Mahatma" nevet, amely Indiában "nagy lelket" jelent.


Gandhi 1982 Teljes Film Magyarul Online

Gandhi


Részletek


Rendező : Thersa Attia
Producer : Saihajleen Nana
Vezető producer : Mahirul Hadee
Alapmű : Sulaman Fynley
Műfaj : Harmeet Malia
Forgatókönyvíró : Evissa Aderonke
Főszerepben : Pritika Elizabeth, Lahni Soloman, Caillen Kirthana
Zene : Gregoire Tayyeb
Operatőr : Hayes Dhiya
Vágó : Yuvi Haseeb
Jelmeztervező : Siani Rockie

Gyártás
Gyártó : Northeast Film
Ország : Izrael
Nyelv : Naro
Forgatási helyszín : Tiszaföldvár
Játékidő : 235 perc
Költségvetés : $671 935 615

Forgalmazás
Forgalmazó : Harris Interactive
Megjelenési : 1958. március 20
Bevétel : $335 132 086

Mohandász Karamcsand Gandhi – Wikipédia
Gandhi soha nem állította, hogy bármilyen új elvet vagy tant alkotott volna, csak próbálta alkalmazni „az örök igazságokat a mindennapi életünkre és gondjainkra.”
mozaNapló - Gandhi Gimnázium, Kollégium és Alapfokú ...
A digitális osztálynapló minden internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérhető, használatához nem szükséges külön programot telepíteni.
küzdelem | Idézetek, bölcsességek
“Hajlandó küzdeni? Mert rögtön az elején megmondom, hogy eljutni onnan, ahol van, oda, ahová el akar jutni: harc. Önmagával kell megküzdenie.
CorvinMedical | Segítünk, hogy megelőzze a betegségek ...
Proktológia, kardiológia, urológia, nőgyógyászati szűrés, belgyógyászat pesten a Corvin mozi mellett. Bejelentkezéssel, várakozás nélkül, egy óra ingyenes..
24.hu - Friss hírek - Tiszta tartalom
FRISS HÍREK, KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek. Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás, sztárvilág.


1080p. 720p. Teljes. Videa. MP4. Stream. Elemzés. 480p. Filmnézés. DVDrip. 4K Blu-ray. Vélemények. Angolul. Szereplők.. Filmek. Avi. HD. letöltés. BDrip. Download. Full Movie. Film online. Ingyen. Indavideo. iPad. iPhone. Watch Free. Android. Kritika. Magyarul