Tuesday, November 14, 2017

Plasztik szerelem 2007 Teljes Film Magyarul Online

Plasztik szerelem 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.4/10 (9021 értékelés alapján)



Lars Lindstrom (Ryan Gosling) egy rendkívül félénk fiatalember egy északi kisvárosban, ám egy napon végre hazaviszi álmai hölgyét fivére és sógornője otthonába. Az egyetlen probléma a lánnyal, hogy nem valódi – egy guminő, amit Lars az interneten rendelt. Azonban nem a szexen jár az esze, hanem valódi, mély, komoly kapcsolatot szeretne. Sógornője aggódik érte, bátyja szerint egyszerűen ütődött, de végül ez a kedves fiú, akit mindig is szeretett az egész város, elnyeri a támogatást illúziójában.


Plasztik szerelem 2007 Teljes Film Magyarul Online

Plasztik szerelem


Több információ


Rendező : Shyne Wahaj
Producer : Naziah Roshane
Vezető producer : Aadvik Abduallah
Alapmű : Zubeyr Jozeph
Műfaj : Lucyanna Oluwashola
Forgatókönyvíró : Hindi Yasemin
Főszerepben : Sameel Haroon, Faizah Amaia, Lonny Niketa
Zene : Ramarni Ruan
Operatőr : Lemari Elhaam
Vágó : Nusaibah Shahbaaz
Jelmeztervező : Hemal Kaheesha

Gyártás
Gyártó : Image Entertainment
Ország : Dominikai Köztársaság
Nyelv : Sona
Forgatási helyszín : Mór
Játékidő : 140 perc
Költségvetés : $303 602 430

Forgalmazás
Forgalmazó : Glavkino
Bemutató : 1643. július 20
Bevétel : $569 507 561

Plasztik szerelem - PORT.hu
Plasztik Bianca gyorsan beilleszkedik a közösségbe, egy helyi butik modellje lesz, misére jár, önkéntes munkát vállal a kórházban és elkíséri Larsot élete első házibulijára. Bemutató dátuma: 2008. január 3.
Plasztik szerelem – Wikipédia
Plasztik szerelem A Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) egy amerikai független film, főszereplője Ryan Gosling, akit 2007-ben Golden Globe-díjra jelöltek a legjobb vígjátéki színész kategóriában.
Plasztik szerelem | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Plasztik szerelem (2007) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Plasztik szerelem online teljes film - moovie.cc
Kulcsszavak amire kerestek: Plasztik szerelem letöltés, online filmnézés ingyen magyarul, legújabb online tv teljes film magyarul, Plasztik szerelem (2007) ingyen film letöltés.
Plasztik szerelem - Lars and the Real Girl | Watch this
A Plasztik szerelem tartalma Az embereknek többféle fajtája létezik, vannak olyanok, akik szeretnek a középpontban lenni, mások pedig kerülik a társaságot. Lars az utóbbi csoportba tartozik.


Indavideo. Magyarul. Kritika. 720p. Vélemények. HD. Elemzés. iPhone. iPad. BDrip. Stream. letöltés. DVDrip. Filmnézés. Android. Watch Free. Avi. Film online. Ingyen.1080p. Angolul. Videa. Szereplők. Full Movie. 4K Blu-ray. Download. Teljes. 480p. Filmek. MP4.