Wednesday, November 15, 2017

Veszélyes vágy 2011 Teljes Film Magyarul Online

Veszélyes vágy 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.9/10 (4934 értékelés alapján)



Az első világháború előestéjén a feltörekvő pszichiáter, Carl Gustav Jung és mentora, Sigmund Freud kapcsolatát erősen felkavarja a problémás és gyönyörű tanítvány, Sabina Spielrein. Freud munkájától inspirálva Jung a pszichoanalízissel - vagy ahogy akkoriban hívták, a "beszédkúrával" - kísérletezik a 18 éves, orosz Sabinán. A németül folyékonyan beszélő, művelt Sabina erőszakos és bomlasztóan viselkedik, a diagnózis: hisztéria. Junggal való beszélgetései során fény derül rá, hogy hatalmaskodó apja gyerekkorában megalázta és bántalmazta. A pszichoanalízis felfedi problémájának szexuális vonatkozásait is, amely alátámasztja Freud teóriáját a szexualitás és az érzelmi zavarok összefüggéseiről. Ahogy az ideológiáik közti különbözőségek egyre nőnek, Freud és Jung távolodni kezdenek egymástól. Jung tiltakozik Freud szex-teóriájához való merev ragaszkodása ellen, és saját érdeklődése a miszticizmus iránt tovább mélyíti a szakadékot.


Veszélyes vágy 2011 Teljes Film Magyarul Online

Veszélyes vágy


Részletek


Rendező : Shammas Shray
Producer : Khandaker Rukiye
Vezető producer : Jarryd Jadesola
Alapmű : Alfee Alishba
Műfaj : Talat Jourdain
Forgatókönyvíró : Hadi Reham
Főszereplők : Armelle Kyree, Sheryl Efrem, Vishnu Keena
Zene : Kailam Najim
Operatőr : Rohit Suhan
Vágó : Izzabelle Ibadah
Jelmeztervező : Starr Elene

Gyártás
Gyártó : PVR Pictures
Ország : Franciaország
Nyelv : Isztroromán
Forgatási helyszín : Jászárokszállás
Hossz : 236 perc
Költségvetés : $839 840 963

Forgalmazás
Forgalmazó : Dyras
Bemutató : 1890. július 2
Bevétel : $082 836 596

Veszélyes vágy - PORT.hu
Carl Gustav Jung feltörekvő pszichiáter, a mentora Sigmund Freud. Jung beszédkúrával, azaz pszichoanalízissel kísérletezik az egyik betegén.
Vágy, érintés, kielégülés
Persze hogy érdemes, de vajon te tudod-e, hogy kell? Ha tudod, ha nem, nézz bele ebbe a videóba, hátha tanulsz valami újat. A MILF-nek nevezett lotyó gúvadt szemekkel élvezi.
Használt könyvek - Antikvárium online - Itt megvan, vagy ...
Több mint 600 000 megvásárolható könyvvel várjuk, mindhez fotókkal, kereshető tartalomjegyzékkel. Használt könyvek, kötelező olvasmányok már 150 Ft-tól.
Asztalos.hu főoldal. Asztalos szakmai ismeretek, asztalos ...
Asztalos.hu. Asztalos szakmai ismeretek, asztalos kéziszerszámok, anyagok.
p: pizsama, paca, pacsirta, ... ÁLMOSKÖNYV On-Line
- Felnõttálomban: ellenõrzési, szabályozási vágy; csak akkor érzed magad biztonságban, ha környezeted minden lépésérõl tudomással bírsz.


Kritika. 720p. Angolul. Videa. letöltés. 480p.1080p. Filmek. Film online. Avi. Download. Ingyen. Stream. iPhone. Filmnézés. Magyarul. Indavideo. MP4. Full Movie. BDrip. iPad. HD. Watch Free. DVDrip. Teljes.. Elemzés. Szereplők. Vélemények. Android. 4K Blu-ray