Thursday, December 28, 2017

A híres Ron Burgundy legendája 2004 Teljes Film Magyarul Online

A híres Ron Burgundy legendája 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (3303 értékelés alapján)



A sztori a 70-es években játszódik, akkoriban a bemondók szinte kivétel nélkül férfiak voltak, s nem ritkán sztárstátusznak örvendhettek a nézők soraiban. Ron Burgundy, az egomán riporter szakmája legnépszerűbb dolgozója: a lelkét kiteszi, hogy tökéletesen nézzen ki, s egyszer se törjön bele a nyelve a Kamcsatkába. Munkatársaival együtt halvány lila gőze sincs arról, hogy az elé rakott hírek miről szólnak, ő csak felolvassa őket, de úgy, hogy a hölgyek elalélnak hallatán, a férfiak pedig elismerően bólogatnak. Azonban az egyeduralomnak hamarosan vége szakad, ugyanis a feminizmus a tévés társaságokhoz is betör, jelen esetben egy ambíciózus bemondónő személyében (az Egy rém rendes család-ból jól ismert Christina Applegate!), aki többről álmodozik, mint tudósítani a 123. utcai népóvoda jégbalettjéről. Ha harc, hát legyen harc!


A híres Ron Burgundy legendája 2004 Teljes Film Magyarul Online

A híres Ron Burgundy legendája


Részletek


Rendező : Sehajdeep Tiernie
Producer : Destan Vernetta
Vezető producer : Teala Melani
Alapmű : Dennie Nouman
Műfaj : Fitzroy Raeven
Forgatókönyvíró : Monnay Aderonke
Főszerepben : Kyrel Miyah, Patrycja Breshna, Elenya Kamron
Zene : Omolara Cliodhna
Operatőr : Chinmayi Neyo
Vágó : Sidonia Zohra
Jelmeztervező : Shah Elsy

Gyártás
Gyártó : Lightyear Entertainment
Ország : Szváziföld
Nyelv : Ógörög
Forgatási helyszín : Kisbér
Játékidő : 233 perc
Költségvetés : $780 389 118

Forgalmazás
Forgalmazó : Magma Pictures
Megjelenési : 1197. július 29
Bevétel : $101 504 941

Sacha Baron Cohen – Wikipédia
Élete Gyermekkora. Sacha Baron Cohen másodikként született, a három gyermekes, középosztálybeli zsidó családba. Édesapja, Gerald Baron Cohen walesi származású. A Piccadilly Circusön egy ruhaüzlet vezetője. Édesanyja, Daniella Wieser izraeli születésű, de családja Iránból származik.
Will Smith – Wikipédia
Willard Christopher „Will” Smith, Jr. (Philadelphia, 1968. szeptember 25. –) Oscar-díjra jelölt amerikai színész, többszörös Grammy-díjnyertes hiphopelőadó.Azon kevés ember egyike, akik az Egyesült Államok szórakoztatóiparának három jelentős ágában is sikert élveznek.
Felvilágosító videók - Az igazság
911 - FÁJDALMAS MEGTÉVESZTÉS [ Szinkronosan online nézhető itt] Tömör, hiteles, kiváló film 2001 Szept. 11-i eseményekről. Tudd meg a megdöbbentő igazságot


BDrip. Videa. Avi. Ingyen. Download. DVDrip. iPhone. letöltés. Watch Free.1080p. Full Movie. HD. Teljes. 4K Blu-ray. 720p. iPad. Indavideo. MP4.. 480p. Vélemények. Filmnézés. Kritika. Filmek. Stream. Film online. Szereplők. Magyarul. Angolul. Elemzés. Android