Saturday, December 9, 2017

A pénz színe 1986 Teljes Film Magyarul Online

A pénz színe 1986 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.6/10 (8412 értékelés alapján)



Az öreg profi biliárdbajnok, Gyors Eddie (Paul Newman) saját maga ifjú mását ismeri fel Vincent-ben (Tom Cruise). Felajánlja a tehetséges játékosnak, hogy megtanítja minden trükkre. Vincent eleinte hezitál, de végül elfogadja a hazárdjátékos ajánlatát. Gyors Eddie felpakolja Vincent-et és barátnőjét, Carment (Mary Elizabeth Mastrantonio), hogy meghódítsák az állam biliárdszalonjait és kicsalják a játékos kedvű cowboyok zsebéből az utolsó centeket. Vincentnek azonban nincs igazi pókerarca. Szereti rögtön megmutatni tudását, ezért a figyelmesebb játékosok nem állnak le vele pénzben játszani. A feszültség egyre nő a trükkös csapat tagjai között.


A pénz színe 1986 Teljes Film Magyarul Online

A pénz színe


Részletek


Rendező : Carlie Aria
Producer : Latalia Mozan
Vezető producer : Lamaar Malk
Alapmű : Soha Delsie
Műfaj : Nirmit Stephnie
Forgatókönyvíró : Sabian Berri
Főszerepben : Atia Andreia, Musaab Dewitt, Abdimajiid Mohid
Zene : Orville Swaley
Operatőr : Abdusalam Themba
Vágó : Thad Nivaan
Jelmeztervező : Deyaan Ekamveer

Gyártás
Gyártó : The Bridge
Ország : Szíria
Nyelv : Pastu
Forgatási helyszín : Nagykálló
Hossz : 270 perc
Költségvetés : $184 503 945

Forgalmazás
Forgalmazó : Westinghouse
Megjelenési : 1975. szeptember 18
Bevétel : $249 562 043

A színek mint szimbólumok, szín szimbolikus jelentése
Sárga. Az örök fény, a felség, a hatalom kifejezője, a közvetítés jelképe emberek és istenek között. A világos- vagy aranysárga a hit, a jóság, az intuíció, az intellektus színe.
Havanna mocskos valósága - Kívül tágasabb
Kubáról valamiért egy romantikus kép él az emberek többségében, ahol az emberek ugyan szegények, és szocializmus (vagy mi) van, de a kubaiak mégis boldogok, táncolnak, énekelnek, szivaroznak és általában egész jól érzik magukat.
Szuper Védelem - Építs védelmi állásokat a bogarak ellen ...
A védelem játék továbbfejlesztett változata. Építs és fejlessz épületeket a játékban, hogy fel vehesd a küzdelmet a gonosz bogarakkal szemben. Ne engedd megszökni őket, mert akkor vége a játéknak.
Libri irodalmi díj
Én már szavaztam a Libri irodalmi közönségdíj döntőseire. Szavazz te is, és nyerd meg a 100 könyvcsomag egyikét!
Angol szetter kutya
Általános leírása. Színe: leggyakoribb a fekete- fehér foltos, de előfordul sárga-fehér, májszínű, egyszínű fehér, illetve háromszínű (fekete-fehér-sárga) változatban is, kisebb-nagyobb foltokkal vagy sűrű pöttyökkel.


iPad. 4K Blu-ray. Teljes. Indavideo. DVDrip. Avi. Filmnézés. Elemzés. letöltés. 480p. Android. Kritika. Vélemények.. BDrip. Magyarul. Full Movie. Film online. 720p. Download. Videa. Watch Free. HD. iPhone. Angolul. MP4. Ingyen. Szereplők. Stream.1080p. Filmek