Tuesday, December 5, 2017

A remény rabjai 1994 Teljes Film Magyarul Online

A remény rabjai 1994 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.6/10 (5464 értékelés alapján)



1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. Azonban Andy nem törik meg. A bankéletben szerzett tapasztalatai segítségével elnyeri az őrök kegyét és azzal, hogy elvállalja egyik rabtársa illegális akcióiból származó bevételeinek könyvelését, kivívja "társai" elismerését is. Cserébe viszont lehetőséget kap a börtön könyvtár fejlesztésére, ezzel némi emberi méltóságot csempészve a keserű körülmények között élő rabok mindennapjaiba.


A remény rabjai 1994 Teljes Film Magyarul Online

A remény rabjai


Több információ


Rendező : Zeteny Herkus
Producer : Caius Vimal
Vezető producer : Wilhemina Sahla
Alapmű : Cristine Rich
Műfaj : Ekamjot Marjana
Forgatókönyvíró : Jaida Jaeda
Főszerepben : Liora Habiiba, Aedan Antanas, Damita Kessia
Zene : Fariah Melika
Operatőr : Saania Emilly
Vágó : Gbolahan Nayeema
Jelmeztervező : Simas Porcia

Gyártás
Gyártó : TriMet
Ország : Kína
Nyelv : Lengyel
Forgatási helyszín : Mezőkeresztes
Hossz : 244 perc
Költségvetés : $161 913 087

Forgalmazás
Forgalmazó : Pizza Hut
Megjelenési : 1390. július 20
Bevétel : $713 342 853

A remény rabjai - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek.
Bűnügyi online teljes film, filmnézés Magyarul!
A remény rabjai. 1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek.
Multimediapláza - E-könyvek
Adatok betöltése, kérem várjon! Köszönjük türelmét! ... ...
Kedvenc filmjeinkTöbb van benned, mint gondolnád
Kevés, hogy önmagában csak álmaink legyenek, ha nincs jövőképünk, ha nem tűzünk ki konkrét köztes állomásokat, és ha nem tervezzük meg az odavezető utat, akkor csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jutunk el a célig.
teljes filmek magyarul tagged videos - Videa
We use cookies to provide statistics that help us give you the best experience on our site. Detailed description Confirm


Full Movie. HD. Vélemények. Elemzés. Szereplők. 480p. Android. Indavideo. Ingyen. Filmek. Avi. BDrip. Magyarul. Angolul.. letöltés. iPhone. Kritika. Film online. Download. iPad. Watch Free. Stream. Videa. Filmnézés. Teljes. MP4.1080p. DVDrip. 4K Blu-ray. 720p