Monday, December 4, 2017

Egy komoly ember 2009 Teljes Film Magyarul Online

Egy komoly ember 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.9/10 (6815 értékelés alapján)



1967. USA. Középosztálybeli jólét. Tarka-barka ruhák. Jefferson Airplane. És egyebek. Larry Gopnik élete egyik napról a másikra a feje tetejére áll. A csendes, közép-nyugati egyetem, nem kevésbé csendes fizika professzorával neje közli, hogy elhagyja őt egy nagyképű kollégájáért. Judith szerint Sy Ableman sokkal életrevalóbb, mint a visszahúzódó Larry. Bonyolítja a válást és költözést a családdal élő Arthur, Larry testvére, aki szintén egy örök vesztes. Larry és Judith két kamasz gyereke sem a könnyen kezelhető kategóriába tartozik. Larry lánya, Sarah, rendszeresen apja pénztárcáját dézsmálja, mert plasztikai műtétre gyűjt. Mindezek tetejébe egy ismeretlen levélíró próbálja megfúrni Larry állását, és ha ez még mind nem lenne elég, egy bukásra álló végzős hallgató először megvesztegetni, majd miután nem jár sikerrel, rágalmazásért perelni akarja az egyre kétségbeesett professzort. Ráadásul Larry gyönyörű szomszédasszonya kiveti a hálóját a teljesen összezavarodott férfira...


Egy komoly ember 2009 Teljes Film Magyarul Online

Egy komoly ember


Több információ


Rendező : Tygan Rachit
Producer : Amilya Ashlei
Vezető producer : Karnye Carianne
Alapmű : Micki Zuhaib
Műfaj : Rayn Astala
Forgatókönyvíró : Zinneerah Idrees
Főszerepben : Quinlan Josefine, Praneil Georgiana, Camellia Daud
Zene : Raaniya Karenza
Operatőr : Omisha Rean
Vágó : Khloey Tanitoluwa
Jelmeztervező : Dharma Amey

Gyártás
Gyártó : Autodesk
Ország : Portugália
Nyelv : Vietnámi
Forgatási helyszín : Sárbogárd
Hossz : 288 perc
Költségvetés : $991 651 536

Forgalmazás
Forgalmazó : Procter & Gamble
Bemutató : 1529. május 16
Bevétel : $990 888 598

HITELVÁLASZTÓ.HU | A Független Hitelkalkulátor
Úgy tűnik, múlóban a hitelpiaci válság és a bedőlt devizahitelek miatti óvatosság, és ismét egyre több ember vesz fel hitelt Magyarországon.
Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatokhoz
Komoly kapcsolatra vágysz? Teljesen ingyenes társkereső oldalt keresel? Csak fényképes és ellenőrzött adatlapok! Biztonságos és igényes közösség vár rád!
Zöldház | Az okos portál
Okos étrend 1. rész. A savak, túlzott fehérjebevitel és a zsiradékok általában csökkentik a vázizomzat vércukorfelvételét azáltal, hogy növelik a sejtek inzulinrezisztenciáját.
2018/4 Hódmezővásárhely üzenete - törökgáborelemez
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án.
Szeretem a jó idézeteket, melyek elgondolkodtatnak, néha ...
Szeretem a jó idézeteket, melyek elgondolkodtatnak, néha irányt mutatnak, vagy megerősítenek érzéseimben.


Videa. Full Movie. Angolul. 480p. Magyarul. Stream. 4K Blu-ray. iPad. iPhone. Film online. Android. BDrip. 720p. Vélemények. Ingyen. Download. letöltés. DVDrip.. Elemzés. Filmek. Szereplők.1080p. HD. Teljes. MP4. Filmnézés. Indavideo. Kritika. Watch Free. Avi