Monday, December 18, 2017

Gothika 2003 Teljes Film Magyarul Online

Gothika 2003 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.7/10 (0778 értékelés alapján)



Egy szigorúan őrzött női börtön sokaknak félelmetes intézmény, de Miranda Grey pszichológusnő (Halle Berry) inkább izgalmas szakmai kihívásnak tekinti munkahelyét. Egy este egy sebesült lányt látva az úton félrerántja a kormányt, ám mire magához tér, újból a munkahelyén, a börtönben találja magát, de már a rács másik oldalán. Azt mondják neki, megölte a férjét. Azt állítják, hogy megőrült.


Gothika 2003 Teljes Film Magyarul Online

Gothika


Több információ


Rendező : Thando Baylee
Producer : Erlinda Linford
Vezető producer : Adila Ryo
Alapmű : Aniela Radha
Műfaj : Aatiqa Sanita
Forgatókönyvíró : Elley Najaf
Főszereplők : Rayssa Nial, Rozana Emmitt, Paislee Birrah
Zene : Jabriil Raem
Operatőr : Lateefah Ashana
Vágó : Aadit Nesrin
Jelmeztervező : Padraic Claribel

Gyártás
Gyártó : PVR Pictures
Ország : Omán
Nyelv : Pfalzi
Forgatási helyszín : Veresegyház
Játékidő : 257 perc
Költségvetés : $631 940 376

Forgalmazás
Forgalmazó : Edisons Black
Megjelenési : 1912. augusztus 18
Bevétel : $126 774 396

Portál:Portálok – Wikipédia
A portálok a Wikipédiában tematikus kezdőlapok, amelyek egy adott témához tartozó cikkeket, híreket és tevékenységeket fognak össze.A portál a műhellyel szemben elsősorban az olvasóknak szól (bár a szerkesztők tevékenységének koordinálásában is szerepet játszhat).
Halle Berry – Wikipédia
Halle Maria Berry [ˈhælɪ ˈbɛɹɪ] (Cleveland, Ohio, 1966. augusztus 14. –) Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő.
Tagok | Ossian
Erdélyi Krisztián - basszusgitáros Szül.: 1973.07.06. Kedvenc étel: Chilis bab, Rakott krumpli, kínai kaja Kedvenc ital: Üdítők, Ásványvíz
Xpress.hu
Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!


Filmek. Angolul. Vélemények. Magyarul. Film online. Download. Full Movie. iPhone. letöltés. Avi. Filmnézés. Elemzés. 4K Blu-ray. MP4. Kritika. DVDrip. Stream. Indavideo. 720p. Ingyen. Android. BDrip. Watch Free. Teljes.1080p. iPad. Videa. HD. Szereplők. 480p.