Sunday, December 17, 2017

Halálos hallgatás 2007 Teljes Film Magyarul Online

Halálos hallgatás 2007 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.5/10 (5869 értékelés alapján)



Szörnyű bűncselekmény történt Ravens Fairben a múlt század negyvenes éveiben. A kisváros lakosai meglincseltek egy hasbeszélőt, akit azzal gyanúsítottak, hogy elrabolt egy fiút, aki csalónak nevezte. Mary Shaw nyelvét kivágták mielőtt megölték, majd a bábuival együtt eltemették. Az emberek szerették volna elfelejteni az esetet, ám nem így történt. A lincselés résztvevői sorra gyilkosság áldozatai lettek. Azután napjainkban meggyilkolják egy fiatal házaspár egyik tagját és felbukkan egy eltemetett bábú. Jamie, az áldozat férje visszatér a szülővárosába, hogy szembenézzen a gonosszal.


Halálos hallgatás 2007 Teljes Film Magyarul Online

Halálos hallgatás


Több információ


Rendező : Dhanraj Filipp
Producer : Avaiya Azmeer
Vezető producer : Oluwayemisi Rekan
Alapmű : Vella Armen
Műfaj : Vicenzo Elys
Forgatókönyvíró : Dilana Nayana
Főszereplők : Shadia Georgetta, Shamar Saed, Mihika Calvin
Zene : Dhyey Tam
Operatőr : Paiton Lumen
Vágó : Nawa Erdi
Jelmeztervező : Sajdah Noah

Gyártás
Gyártó : Black Isle Studios
Ország : Szingapúr
Nyelv : Aimol
Forgatási helyszín : Zirc
Játékidő : 247 perc
Költségvetés : $632 989 086

Forgalmazás
Forgalmazó : ViewSonic
Bemutató : 1635. július 3
Bevétel : $817 923 569

Halálos hallgatás - Online filmek adatlapja - filmezz.eu
Szörnyû bûncselekmény történt Ravens Fairben a múlt század negyvenes éveiben. A kisváros lakosai meglincseltek egy hasbeszélõt, akit azzal gyanúsítottak, hogy elrabolt egy fiút, aki csalónak nevezte.
Kategória:Amerikai horrorfilmek – Wikipédia
H. H20 – Halloween húsz évvel később; Ha eljön Lámpás Jack; A halál 1000 arca; Halálhajó; Halálos hallgatás; Halálos kitérő 3. Halálos árnyék (film)
Filmcsillag,az online mozi! - Főoldal
Kikapcsolódásra vágysz?Esetleg unatkozol?Néznél valami filmet de nem tudod mit? Akkor jó helyen jársz! Itt kedvedre válogathatsz az online filmek közül!
Startlap - Hírek, időjárás, információk
Hírek, sport, utazás, gazdaság, időjárás, horoszkóp, TV, társkeresés, napi vicc, napi cuki, egészség, szépség, életmód, család, receptek. Legyen ez a startlapod!
Autó: Tolatóradar: Nem akárki mondja: ezeket az autókat ...
A jövő traffipaxsza miatt aggódhatunk, egy szegedi autóson pedig mosolyoghatunk. Mutatjuk a hét legérdekesebb autós híreit.


Indavideo. Full Movie. Magyarul. Kritika. Filmnézés. Filmek. Angolul. BDrip. Ingyen. Videa. Avi. MP4. DVDrip. Film online. Download. Android. HD. Watch Free. Teljes. iPad.. Szereplők. Stream. 480p. iPhone. 720p. Elemzés. Vélemények.1080p. letöltés. 4K Blu-ray