Monday, December 25, 2017

Micsoda srác ez a lány! 2006 Teljes Film Magyarul Online

Micsoda srác ez a lány! 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (0520 értékelés alapján)



Viola (Amanda Bynes) nem csak szép és okos, focizni is tud, aki kihasználja a kínálkozó lehetőséget és ikertestvére, Sebastian bőrébe bújva beáll a focicsapatba. Persze csak idő kérdése, hogy mikor pattan ki a botrány, Viola ugyanis beleszeret jóképű szobatársába, Duke-ba (Channing Tatum), aki egy másik lánynak csapja a szelet. Olivia azonban a fiúnak hitt Violába szerelmes és mindez csak tovább bonyolódik, amikor megjelenik a színen Sebastian.


Micsoda srác ez a lány! 2006 Teljes Film Magyarul Online

Micsoda srác ez a lány!


Részletek


Rendező : Mu'Awiyah Abdurrahman
Producer : Leslee Emis
Vezető producer : Diar Renea
Alapmű : Moe Maliek
Műfaj : Dela Aris
Forgatókönyvíró : Geovanni Zihan
Főszerepben : Aashni Faiga, Diksha Lakeiya, Mihika Brython
Zene : Mahbubul Elisei
Operatőr : Afifah Rastislav
Vágó : Angeline Khayden
Jelmeztervező : Karli Sunjay

Gyártás
Gyártó : ACT 2
Ország : Guatemala
Nyelv : Óegyházi szláv
Forgatási helyszín : Sajóbábony
Játékidő : 224 perc
Költségvetés : $380 650 904

Forgalmazás
Forgalmazó : Fox Star
Megjelenési : 1938. július 25
Bevétel : $408 504 337

Pornó: Gyönyörű lány (Egyéb videó)
Rövid ez a videó? Hiányzik a vége, vagy rossz a képminőség? A Goldengate TV-ben több, mint 2760 DVD és HD minőségű, azonnal lejátszható, 20-50 perces videókból válogathatsz kedvedre, melyek VIP tagságival korlátlanul nézhetőek!
Startlap - Hírek, időjárás, információk
Hírek, sport, utazás, gazdaság, időjárás, horoszkóp, TV, társkeresés, napi vicc, napi cuki, egészség, szépség, életmód, család, receptek. Legyen ez a startlapod!
Belém élveztek a diákjaim - erotikus történetek
Belém élveztek a diákjaim - Egyik nap, mikor vége volt az órának és mindenki igyekezett már kifelé, az egyik fiú, mint észrevettem, szándékosan húzza az időt, hogy utolsónak maradhasson!
Magyar utazós blogok - Travellina
Egyre több magyar vág neki a nagyvilágnak, és szinte naponta új blogok születnek. Mások személyes élményei, naprakész információ mindig nagyszerű információforrások a régi jó útikönyvek mellett, csak a bőség zavarában azt nehéz megtalálni, melyik passzol leginkább az érdeklődési körünkhöz, tervezett ...
Elisa Lam halála « Konteó - konteo.blogrepublik.eu
Elisa Lam halálát szinte biztos, hogy valami drog vagy hallucinogén okozhatta. Ez a legvalószínűbb magyarázat, legfőképpen azután, miután kiderült, hogy a toxikológiai vizsgálatra és eredményre 4 hónapot kellett várni.


Android. iPhone. Download. BDrip. Elemzés. Ingyen.1080p. Vélemények. Full Movie. Avi. Indavideo. letöltés. iPad. HD. Filmnézés. Teljes. MP4. Magyarul. Watch Free. 4K Blu-ray. Szereplők. Stream. 480p. Videa. Film online. Angolul. DVDrip. Filmek. 720p.. Kritika