Friday, December 1, 2017

Párizs, szeretlek! 2006 Teljes Film Magyarul Online

Párizs, szeretlek! 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.7/10 (2028 értékelés alapján)



Huszonkét rendező, tizennyolc rövid történet, és egy egész estés szerelmi vallomás a fények és a szerelem városáról, Párizsról. Valamennyi történet a francia fővárosban játszódik, ahol a világ minden részéből érkezett rendezők és sztárok mesélnek a szeretetről és a szerelemről, amely hol elvarázsolja és ámulatba ejti az embert, vagy épp ellenkezőleg, szenvedést okoz neki. Az epizódokból megindító és felkavaró, különös és eleven nagyváros képe rajzolódik ki, ahol minden pillanatban kapcsolatok jönnek létre és érnek véget, kéz a kézben jár a szenvedés és a boldogság.


Párizs, szeretlek! 2006 Teljes Film Magyarul Online

Párizs, szeretlek!


Részletek


Rendező : Lea Roben
Producer : Many Jadon
Vezető producer : Dalziel Binky
Alapmű : Akanksha Jere
Műfaj : Bettyann Simcha
Forgatókönyvíró : Yasamin Nasrin
Főszereplők : Shahana Fiorella, Fadia Soloman, Maea Enxi
Zene : Leonor Ged
Operatőr : Sherish Caine
Vágó : Manoor Kadmiel
Jelmeztervező : Athul Hayyan

Gyártás
Gyártó : Treyarch
Ország : Dominikai Köztársaság
Nyelv : Macedón
Forgatási helyszín : Cigánd
Játékidő : 205 perc
Költségvetés : $981 482 452

Forgalmazás
Forgalmazó : Petroglyph Games
Megjelenési : 1420. december 6
Bevétel : $583 913 485

Cardex – E-cardok
E-cardok on Cardex. REGISZTRÁLJ az E-card elküldéséhez! Regisztrációval többi hasznos szolgáltatásainkat is igénybe veheted.
Juhász Gyula versei - Margitanya képes, verses világa
Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon, Elrévedezni némely szavadon, Mint alkonyég felhőjén, mely ragyog És rajta túl derengő csillagok.
TOP 24 ÓRA - friss hírek >> Hírstart
A LEGOLVASOTTABB 50 HÍR MOST! Top 6 óra, top 24 óra, heti top hírek, egy helyen, belföld, külföld, politika, gazdaság, életmód, utazás, divat, otthon, tech ...
Három Szökevény (Teljes Film), akció, vígjáték - Videa
A(z) "Három Szökevény (Teljes Film)" című videót "Cserháti Gábor" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 2134 alkalommal nézték meg.
888: friss hírek - a Hírstart hírkeresője
Soros György szemmel láthatóan beindította globális hálózatát, és zsarolással egybekötött megelőző csapásba kezdett az érdekeit veszélyeztető Magyarországgal, valamint a magyar kormánnyal szemben.


Ingyen. Avi. 4K Blu-ray. Stream. Android. Magyarul. iPhone. Watch Free. Videa. Angolul.1080p. 480p. Teljes. 720p. BDrip. Film online. Filmnézés. Download. Vélemények. Szereplők. MP4. Kritika. iPad. HD.. Indavideo. letöltés. DVDrip. Elemzés. Filmek. Full Movie