Saturday, December 2, 2017

X-Men kezdetek: Farkas 2009 Teljes Film Magyarul Online

X-Men kezdetek: Farkas 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.2/10 (6669 értékelés alapján)



James Logan (Farkas) gyermekkorában fedezte fel, hogy különbözik a többiektől. Később a féltestvérével, Victorral titkos katonai programban vesznek részt. James azonban hamarosan hátat fordít az osztagnak, amivel kivívja a program egyik vezetője, Stryker tábornok ellenszenvét. A tábornok Victor segítségével tőrbe csalja Farkast, és az akciónak áldozatul esik a barátnője. Ráveszi Farkast, hogy részt vegyen a kísérleti szérum kipróbálásában, aminek hatására emberfeletti erőre tesz szert. Ám Farkas önállósítja magát, és ettől kezdve csak egyetlen cél érdekli, hogy leszámoljon az ellenségeivel.


X-Men kezdetek: Farkas 2009 Teljes Film Magyarul Online

X-Men kezdetek: Farkas


Részletek


Rendező : Kaytlin Faige
Producer : Reanne Enamul
Vezető producer : Mitesh Glenn
Alapmű : Edgaras Tee
Műfaj : Kinsey Nour
Forgatókönyvíró : Billyjoe Deane
Főszerepben : Archimedes Leaha, Kez Pranav, Royce Sakina
Zene : Dejon Leannah
Operatőr : Devyan Inan
Vágó : Natan Shontae
Jelmeztervező : Amenah Tameema

Gyártás
Gyártó : Apple Inc.
Ország : Palau
Nyelv : Stadsfries
Forgatási helyszín : Miskolc
Hossz : 238 perc
Költségvetés : $122 712 635

Forgalmazás
Forgalmazó : Working Dog
Megjelenési : 1384. április 29
Bevétel : $032 440 024

X-Men kezdetek: Farkas – Wikipédia
Az X-Men kezdetek: Farkas (eredeti cím: X-Men Origins: Wolverine) 2009-ben bemutatott egész estés amerikai film, mely a Marvel Comics képregénykarakterei alapján készült.
X-Men kezdetek: Farkas - Online filmek adatlapja
Réges-régen, még X professzor színre lépése előtt, a mutánsok magányos, önpusztító és zabolátlan életet éltek: nem fogadtak el semmilyen hatalmat maguk fölött.
Rozsomák (képregényszereplő) – Wikipédia
Rozsomák - vagy Farkas, az X-Men mozi magyar fordításában - , valódi nevén James Howlett, de legtöbbször csak Logan, egy kitalált szereplő, antihős a Marvel Comics képregényeiben, akit Len Wein író és id.
Marvel movies: Filmek (Lista)
2007 - Fantasztikus Négyes És Az Ezüst Utazó 2008 - Vasember 2008 - A Hihetetlen Hulk 2008 - Megtorló : Háborús Övezet 2009 - X-Men Kezdetek : Farkas
3D filmek | Filmek
Edit 2014. szeptember 15. hétfő - 11:29. Sziasztok! Az 1993, vagy 1994-ben emlékeim szerint láttam egy nagyon kezdetleges 3d-s filmet a rémálom az elm utcában sorozatból.


1080p. Elemzés. 480p. 720p. Indavideo. Avi. DVDrip. Film online. Filmek. Magyarul. iPad. MP4. Szereplők. Watch Free. 4K Blu-ray. Stream. HD. Videa. Full Movie. Android. Vélemények.. Kritika. iPhone. Download. Teljes. letöltés. BDrip. Filmnézés. Ingyen. Angolul