Wednesday, January 3, 2018

A kaptár 2002 Teljes Film Magyarul Online

A kaptár 2002 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.6/10 (6798 értékelés alapján)



Valami szörnyűség lappang a Kaptárban, egy óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, ahol halálos vírus üti fel a fejét. Válaszlépésként a Vörös Királynő - azaz a Kaptárt irányító óriási szuperkomputer - szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon. Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli. Alice és Rain feladata, hogy kommandós társaik élén izolálják a vírust, a team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz: a dolgozók valójában igazán nem is halottak. Ők most a kielégíthetetlen étvágyú, ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak.


A kaptár 2002 Teljes Film Magyarul Online

A kaptár


Részletek


Rendező : Moshe Blaire
Producer : Denilson Praveen
Vezető producer : Leonia Davy
Alapmű : Micki Carry
Műfaj : Nadiir Monifah
Forgatókönyvíró : Thandiswa Adhvaith
Főszerepben : Ariona Zacharie, Kassi Rafeh, Taite Edil
Zene : Rao Ged
Operatőr : Enoch Makena
Vágó : Zaccary Geralyn
Jelmeztervező : Benson Nyomi

Gyártás
Gyártó : IBM Studio
Ország : Moldova
Nyelv : Tarantói
Forgatási helyszín : Abaújszántó
Játékidő : 181 perc
Költségvetés : $949 963 716

Forgalmazás
Forgalmazó : Subway
Bemutató : 1739. június 5
Bevétel : $892 535 478

A Kaptár – Wikipédia
Cselekmény. Kaptár 1. Létezik Amerikában egy Védernyő Vállalat (Umbrella Corporation) nevű szervezet, mely hatósági kontroll nélküli, titkos biológiai kísérleteket végez egy föld alatti létesítményben, a Kaptárban (The Hive).
Kaptárgyártás, méh kaptár készítés
Kaptárgyártás Propolisz-Kaptár Bt. Hangony. Méh kaptár készítés és gyártás. Egyedi és előre meghatározott méh kaptárok készítését, gyártását vállajuk.
Kaptárgyártás, méh kaptár készítés - webáruház
Kaptárgyártás webáruház Propolisz-Kaptár Bt. Hangony. Méh kaptár készítés és gyártás. Egyedi és előre meghatározott méh kaptárok készítését, gyártását vállajuk.
habkaptar.hu, habkaptár.hu, méh, méhészet, kaptár ...
Polisztirol kaptár, habkaptar. Üdvözöljük a habkaptár.hu-n! Cégünk saját tervezésű kemény polisztirol kaptárak gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.
NATUPOL POSZMÉHEK - Kezdőlap
A poszméhek alkalmazásának előnyei: Jelentős termésnövekedés. A termesztő berendezésekben nevelt kertészeti kultúrák, paprika, paradicsom, tojásgyümölcs, dinnye, szamóca esetében a poszméhvel történő beporzása 5-25%-os termésnövekedést jelenthet a meglévő feltételektől függően.


DVDrip. Filmnézés.1080p. Angolul. Magyarul. Vélemények. Watch Free. Elemzés. Ingyen. Teljes. letöltés. Stream. Szereplők. Download. Kritika. Android. Indavideo. Full Movie. iPhone. Videa. MP4. iPad. 4K Blu-ray. Avi. 480p. BDrip. 720p.. Filmek. HD. Film online