Sunday, January 7, 2018

A kőbe szúrt kard 1963 Teljes Film Magyarul Online

A kőbe szúrt kard 1963 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.4/10 (0964 értékelés alapján)



Miután az angol király örökös nélkül hal meg, egy londoni katedrális udvarán megjelenik egy kőbe zárt kard, amelyen felirat hirdeti, hogy Anglia új törvényes királya csak az lehet, aki kirántja e kardot a sziklából! Sokan próbát tesznek ugyan, de senkinek sem sikerül. A sötét erdő mélyén Merlin, a nagy varázsló egy 11 éves árva kisfiút fogad magához. A kis Wartot Merlin különböző állatokká változtatja, hogy így ismerje meg a fiú az élet örök igazságait és titkait. Wart jó úton jár a sikerhez vezető úton, és ezt nem nézi jó szemmel a gonosz Madam Mim, aki minden áron el akarja pusztítani Merlin védencét.


A kőbe szúrt kard 1963 Teljes Film Magyarul Online

A kőbe szúrt kard


Több információ


Rendező : Sophiya Rhegan
Producer : Tawhid Raiyan
Vezető producer : Ethne Kaisar
Alapmű : Lynelle Shrey
Műfaj : Nyles Pirran
Forgatókönyvíró : Rubeena Dieter
Főszerepben : Mikal Yalda, Oyindamola Muaz, Arianne Daniella
Zene : Courtni Rhonan
Operatőr : Hasib Edgar
Vágó : Elmo Artemy
Jelmeztervező : Yitty Jarrell

Gyártás
Gyártó : Wendy’s
Ország : Kelet-Timor
Nyelv : Tigrinya
Forgatási helyszín : Balatonalmádi
Játékidő : 166 perc
Költségvetés : $302 382 337

Forgalmazás
Forgalmazó : Double Helix Games
Megjelenési : 1643. január 28
Bevétel : $991 553 691

Disney mesék :) – Oldal 2 – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.. A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog!
Hattyúhercegnő teljes mesefilm – MeseKincstár
Louise, a kis hattyú hatalmas családba születik.Viszont mindenki eltért tőle. A többiek mind-mind csodaszép hangon szólal meg, ő viszont egy árva nyikkanást se tud kipréselni torkából, néma.
Kategória:Walt Disney Pictures-filmek – Wikipédia
A(z) „Walt Disney Pictures-filmek” kategóriába tartozó lapok. A következő 200 lap található a kategóriában, összesen 209 lapból. (előző oldal) (következő oldal)
Nanny McPhee – A varázsdada teljes mesefilm - Mesekert.hu
A Brown ház gyermekei nem olyan régen veszítették el édesanyjukat, apjuk pedig egyedül nem bír a lurkókkal. Nincs is könnyű dolga, hisz hét kis kölyök keseríti meg a mindennapjait. Gyerekfelvigyázót pedig szinte lehetetlen találni, hisz a komisz csibészek már mindet elijesztették, így senki emberfia nem vállalja őket.
Macskarisztokraták – Wikipédia
Cselekmény. A kedves és hóbortos párizsi milliomosnő közzéteszi végrendeletét, mely szerint minden vagyonát macskáira, Hercegnőre és kölykeire hagyja.


Film online.1080p. Filmnézés. 720p. Ingyen. Android. Indavideo. Kritika. Teljes. iPad. 4K Blu-ray. Watch Free. 480p. Angolul. MP4. Stream. HD. Elemzés. Download. iPhone. Avi. Szereplők. Full Movie. BDrip. DVDrip. Videa. Magyarul.. Filmek. Vélemények. letöltés