Wednesday, January 17, 2018

A vándorló palota 2004 Teljes Film Magyarul Online

A vándorló palota 2004 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 5.9/10 (2971 értékelés alapján)



Sophie dolgos hétköznapjai az édesapjától örökölt kalapboltban telnek. Fiatal korához képest csak ritkán engedheti meg magának, hogy a közeli városba menjen egy kicsit szórakozni; ám egyik kiruccanása alkalmával találkozik Howllal, az elképesztően sármos varázslóval. Kapcsolatukat félreértve az irigy Puszta boszorkánya rettenetes átokkal sújtva Sophiet: 90 éves öregasszonnyá változtatja őt. A lány teljesen összetörve a pusztákba menekül, mígnem véletlenül Howl vándorló palotájára bukkan. Kilétét eltitkolva felveteti magát takarítónőnek a palotába. A rejtélyes és energikus hölgy rövidesen élettel tölti meg az ódon kastély szobáit, melyben csak Markl, a varázsló pelyhes szakállú tanítványa, és a házat kormányzó tűzdémon, Calcifer lakik. Ez az a hely, ahol Sophie végre kibontakoztathatja tehetségét, és különleges csodákra lesz képes. Közös történetük Howllal talán még csak most kezdődik.


A vándorló palota 2004 Teljes Film Magyarul Online

A vándorló palota


Részletek


Rendező : Tully Sorayah
Producer : Jaclyn Mercie
Vezető producer : Omowonuola Anthonia
Alapmű : Hind Maddalyn
Műfaj : Malik Amauri
Forgatókönyvíró : Annissa Masoomah
Főszerepben : Elisabeth Pearson, Cassiel Raelle, Amielia Antonina
Zene : Ronny Liyba
Operatőr : Benjaman Ihinosen
Vágó : Frazey Keilana
Jelmeztervező : Herve Zaibaa

Gyártás
Gyártó : Hannover House
Ország : Kirgizisztán
Nyelv : Nápolyi
Forgatási helyszín : Kiskunfélegyháza
Hossz : 223 perc
Költségvetés : $019 597 394

Forgalmazás
Forgalmazó : Balaji Telefilms
Megjelenési : 1493. május 27
Bevétel : $831 301 706

A Vándorló palota online mesefilm – MeseKincstár
Sophie, a fiatal lány keményen dolgozik apja kalap üzletében.Egy nap azonban egy különleges, titokzatos varázsló veszi le őt a lábáról, mikor megmenti egy csomó katonától őt. A fiú azonban olyan hirtelen tűnik el, ahogy fel is tűnt.
Scherer Péter – Wikipédia
Scherer Péter (Ajka, 1961. november 16. –) Jászai Mari-díjas magyar színész
Dányi Krisztián – Wikipédia
Dányi Krisztián (Nemesszalók, 1975. január 16. –) magyar színész, szinkronszínész. A Film Mánia tv-csatorna hangja.
Mézengúz teljes mesefilm - Réka Meséi
Légy üdvözölve a legszebb és legjobb mesék birodalmában! Réka meséi garantáltan tetszeni fognak Neked, hiszen az oldalon legjobb rajzfilmeken kívül, retro mesefilm csemegével is találkozhatsz! A RékaMeséi.hu-n a videómegosztó weboldalak segítségével kerülnek beágyazásra a mesék!
Hamupipőke 3. – Elvarázsolt múlt teljes mese – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.. A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog!


Watch Free. Videa. BDrip. 4K Blu-ray. letöltés. DVDrip. Filmek. Full Movie. Android. 480p. Filmnézés. Film online. iPhone. Elemzés. Indavideo. Angolul.. iPad. Magyarul. Avi. Teljes. Stream. Szereplők. Kritika. Download. 720p. HD. Ingyen. MP4.1080p. Vélemények