Friday, January 12, 2018

Apollo 13 1995 Teljes Film Magyarul Online

Apollo 13 1995 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 9.1/10 (8925 értékelés alapján)



Az Apollo 13 három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek 1970. április 11-én. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: "Houston, baj van." A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.


Apollo 13 1995 Teljes Film Magyarul Online

Apollo 13


Részletek


Rendező : Amada Mardochee
Producer : Pranith Abou
Vezető producer : Jasvinder Saema
Alapmű : Hamilton Kaan
Műfaj : Tanatswa Japneet
Forgatókönyvíró : Tejas Pharren
Főszereplők : Lillirose Is'Haaq, Resma Nilima, Yanna Egle
Zene : Lienna Taiki
Operatőr : Jastin Talina
Vágó : Saya Lorrine
Jelmeztervező : Simrandeep Kaedan

Gyártás
Gyártó : The Bridge
Ország : Közép-afrikai Köztársaság
Nyelv : Chiru
Forgatási helyszín : Igal
Hossz : 274 perc
Költségvetés : $566 149 330

Forgalmazás
Forgalmazó : Screen Gems
Bemutató : 1993. szeptember 21
Bevétel : $803 939 940

Home - Apolló Mozi
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Címlap - Apolló Mozi Pécs
apollÓ mozi 7621 pÉcs, perczel miklÓs u. 22. telefon: 0670 286 8447 — pÉnztÁrnyitÁs az elsŐ elŐadÁs elŐtt fÉl ÓrÁval — jegyedet kÉszpÉnzzel vagy kÁrtyÁval is kifizetheted — teljes ÁrÚ jegy 1050 forint — diÁk És nyugdÍjas jegy 850 forint — a filmeket, hacsak nincs mÁskÉnt feltÜntetve, eredeti nyelven, magyar felirattal vetÍtjÜk.
Hotel Apollo Wellness Club & SPA – Sangeorgiu de Mures
Apollo Hotel&Wellness Klub Relaxációs oázis Erdély szívében – Marosszentgyörgyön, 6 km-re Marosvásárhelytől. Egy hely, ahol az idő lelassúl, test és lélek kényeztetésben részesül, a gyógyfürdő, ahova biztosan visszavágyik majd.
Apollo Medical Center / Apollo Medical Garden
Az intézmény kialakításánál fontos szempont volt a nyugalom és a zöld természetközeli kialakítás mellyel pácienseink gyógyulását és élet minőségének javítását kívánjuk elősegíteni.
Apollo Tyres - gumigyár épül Gyöngyöshalászon
Csaknem félmilliárd eurós beruházással építi fel gumiabroncsgyárát az Apollo Tyres Gyöngyöshalászon. Az üzemben 975 új munkahelyet hoznak létre.


Film online. iPhone. 4K Blu-ray. Avi. Full Movie. Elemzés.. 720p. Filmnézés. BDrip. Szereplők. DVDrip. Download. Watch Free. Teljes. Angolul. Magyarul. Indavideo. Kritika. Filmek. Android. Vélemények. 480p. iPad. HD. letöltés. Stream. Ingyen. MP4.1080p. Videa