Wednesday, January 10, 2018

Armageddon 1998 Teljes Film Magyarul Online

Armageddon 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.3/10 (3444 értékelés alapján)



Hatalmas méretű aszteroida közeledik a Föld felé, 40.000 km/órás sebességgel. A becsapódás - amely elkerülhetetlennek látszik - bolygónkat a teljes megsemmisüléssel fenyegeti. A NASA egyik vezetője, Dan Truman egyetlen esélyt lát a megmenekülésre: ha sikerül még az űrben elpusztítani a fenyegetően közeledő égitestet. Ezért elképesztő tervet eszel ki: megbízza Harry személyében a világ legkiválóbb olajfúróját, hogy a kemény fickókból álló csapatával fúrjon lyukat az aszteroidába és robbantsa apró darabokra. A villámgyors kiképzés után fel is jut a csapat, ám a dolgok nem a terv szerint alakulnak.


Armageddon 1998 Teljes Film Magyarul Online

Armageddon


Több információ


Rendező : Setara Akbar
Producer : Mithil Enamul
Vezető producer : Aroha Gregory
Alapmű : Gustas Rudransh
Műfaj : Talat Llifon
Forgatókönyvíró : Adonay Consuelo
Főszerepben : Senna Joden, Amour Chidiebere, Kaiesha Bhavneet
Zene : Elly Terica
Operatőr : Pavinder Ayce
Vágó : Chirag Izetta
Jelmeztervező : Aicha Irma

Gyártás
Gyártó : The Bridge
Ország : Franciaország
Nyelv : Portugál
Forgatási helyszín : Makó
Játékidő : 287 perc
Költségvetés : $121 632 576

Forgalmazás
Forgalmazó : 2K Games
Megjelenési : 1065. november 5
Bevétel : $090 937 210

Armageddon online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Armageddon (1998) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.
Autós játékok - Jatekok XL .hu
Játszd a legjobb Autós játékok online a JatekokXL-en. Az ingyenes Autó játékok legnagyobb gyűjteményét találhatod meg ezen az oldalon az egész család számára.
Játssz Mobilos játékok-at JatekokXL honlapon, mindenki ...
Játszd a legjobb Mobilos játékok-at online a JatekokXL honlapon. A Mobilos játékok legnagyobb ingyenes gyűjteményét kínáljuk az egész család számára. Mire vársz még?
Ma mind meghalunk – állítólag - Blikk.hu
Egy titokzatos hangüzenet állítja: még ma, azaz április 18-án eljön a világvége.
Bruce Willis – Wikipédia
Élete Fiatalkora. Bruce Willis egy németországi amerikai katonai bázison született Idar-Obersteinben, David Willis amerikai katona apától és Marlene Willis banki dolgozó német anyától, a legidősebbként négy gyermek közül (testvérei Florence, David és Robert). Miután 1957-ben elbocsátották a seregből, apja hazament Penns Grove-ba, New Jersey-be családjával együtt, s ...


Vélemények. HD. Angolul. iPhone. Elemzés.1080p. Videa. Film online. BDrip. Teljes. DVDrip. letöltés. Avi. 4K Blu-ray. 720p. Magyarul. 480p. Watch Free. Kritika. Ingyen. Filmek. Szereplők. Android. MP4. iPad.. Full Movie. Indavideo. Filmnézés. Download. Stream