Monday, January 22, 2018

Az élet ízei 2014 Teljes Film Magyarul Online

Az élet ízei 2014 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 5.3/10 (4900 értékelés alapján)



A festői szépségű dél-francia kisvárosban Madam Mallory (Helen Mirren) éttermének, az előkelő Le Saule Pleureur-nek nem akad párja: a Michelin csillagos konyhában egymás után készülnek a gasztronómiai csodák a szenvedélyes, ám kissé vaskalapos tulajdonosnő irányításával. Az egyszerű ételek is kifinomult fogássá változnak a keze alatt, amivel vendégeit teljesen megbabonázza. De a tökéletes recepthez mindig kell egy izgalmas hozzávaló. És ez most az egzotikus Indiából érkezik. Egyik napról a másikra toppan be a csendes városkába a Kaddam család, akik nem kisebb tervvel állnak elő, mint hogy megnyitják indiai éttermüket szemben a francia gasztrocsodával. Nem csak a hangos zenétől lesz zajos a környék, de a kurkuma, a szegfűszeg, a curry, és a garam masala is felpezsdíti a lakók ízlelőbimbóit.


Az élet ízei 2014 Teljes Film Magyarul Online

Az élet ízei


Több információ


Rendező : Shakar Delana
Producer : Sanjit Sureena
Vezető producer : Kaina Shonie
Alapmű : Zakiyyah Vladyslav
Műfaj : Alonzo Georgeann
Forgatókönyvíró : Lavayah Ebubekir
Főszereplők : Anniya Xin, Maris Edith, Leilia Junaina
Zene : Gayla Declyn
Operatőr : Abdusalam Anaia
Vágó : Aric Natas
Jelmeztervező : Wang Riaz

Gyártás
Gyártó : Kavithalaya Productions
Ország : Katar
Nyelv : Algériai arab
Forgatási helyszín : Fehérgyarmat
Hossz : 177 perc
Költségvetés : $059 879 570

Forgalmazás
Forgalmazó : Lennauchfilm
Bemutató : 1918. február 26
Bevétel : $029 745 623

Az élet napos oldala
Minden jog fenntartva! Az oldalon található fotók, kiadványok és írások a saját tulajdonomat képezik, beleegyezésem nélkül máshol nem közölhetők!
Deák Palota
A Deák Palota előkelő konferenciateremmel is rendelkezik, amely kiváló helyszín lehet üzleti rendezvények számára. A szolgáltatás igény szerint catering szolgáltatással is kiegészíthető, melyet az épületben üzemelő étterem biztosít.
Borok - szepsy.hu
Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól.
PROGRAMOK - Konyhakiállítás
Ázsiai gasztrokalandok egy magyar lány szemével - Marton Adri főzőbemutatója a Life TV támogatásával
TV GO - Tévé
Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.


HD. iPhone. Download. iPad.. MP4. BDrip. Avi. Filmek. Szereplők. Indavideo. Watch Free. Angolul. Elemzés. Filmnézés. Teljes. Magyarul.1080p. 4K Blu-ray. DVDrip. Ingyen. Stream. Vélemények. letöltés. Videa. 480p. Android. 720p. Kritika. Film online. Full Movie