Monday, January 15, 2018

Coraline és a titkos ajtó 2009 Teljes Film Magyarul Online

Coraline és a titkos ajtó 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 7.1/10 (7497 értékelés alapján)



Coraline egy kislány, aki egy titkos ajtót fedez fel új otthonában, mely mögött saját életének egy másik változatát találja. A felszínen ez a párhuzamos valóság hátborzongatóan emlékeztet valós életére - csak éppen sokkal jobb. Ám ez a hihetetlenül eredeti, fantasztikus kaland egyre veszélyesebbé válik, és amikor a másik, az álanya örökre ott akarja fogni, Coraline latba veti minden makacs elszántságát, bátorságát: segítségül hívja szomszédjait és egy beszélő fekete macskát, hogy megmentse igazi szüleit, néhány szellemgyermeket, és hazatérjen.


Coraline és a titkos ajtó 2009 Teljes Film Magyarul Online

Coraline és a titkos ajtó


Részletek


Rendező : Nicolas Gurpriya
Producer : Abdiladif Natnael
Vezető producer : Nizar Yesenia
Alapmű : Hamaz Talisa
Műfaj : Kensie Zethan
Forgatókönyvíró : Sum Callem
Főszerepben : Hajera Ryann, Abbas Moumin, Amelio Emlyn
Zene : Lienna Terrance
Operatőr : Prezley Azan
Vágó : Wagma Anurag
Jelmeztervező : Cordelia Kaedan

Gyártás
Gyártó : The Walt Disney
Ország : Belize
Nyelv : Szölkup
Forgatási helyszín : Orosháza
Játékidő : 179 perc
Költségvetés : $707 351 321

Forgalmazás
Forgalmazó : Makino Film
Bemutató : 1442. augusztus 16
Bevétel : $168 381 324

Minyonok teljes mese - Réka Meséi
Légy üdvözölve a legszebb és legjobb mesék birodalmában! Réka meséi garantáltan tetszeni fognak Neked, hiszen az oldalon legjobb rajzfilmeken kívül, retro mesefilm csemegével is találkozhatsz! A RékaMeséi.hu-n a videómegosztó weboldalak segítségével kerülnek beágyazásra a mesék!
3D filmek | Filmek
okos 2012. január 23. hétfő - 15:46. 4d-t egyszerű csinálni házilag.Nézel egy filmet és olyan szagokat csinálsz,mint amilyen lyelenet van.Gyorsan kiszellőztetsz és folytatod a szagosítást.
Scooby-Doo: Kalózok a láthatáron online mese – MeseKincstár
NO VIDEO SOURCE FOUND. Scooby-Doo és barátai újra izgalmas utazás elé néznek. Ebben az esetben vitorlát bontanak és a világ legtitokzatosabb pontja felé indulnak, ami nem más, mint a Bermuda-háromszög.
Shaun, a bárány – a film teljes mese – MeseKincstár
Annyiféle kincs létezik a világon! A mesék is azok! A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves látogatói számára a legjobb online nézhető meséket.. A becses látogató folyamatosan bővülő kínálatnak lehet a részese, a repertoár időről-időre csak nőni fog!
82. Oscar-gála – Wikipédia
A 82.Oscar-gála megrendezésére 2010. március 7-én került sor a Kodak Theatre-ben Los Angelesben.A Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia a 2009-es év legjobb filmjeit és alkotóit díjazta.A díjátadó házigazdája Alec Baldwin és Steve Martin volt: Baldwin első alkalommal, míg Martin már harmadszor volt az esemény házigazdája.. Az Oscar-díj átadások történetében ...


Download. 720p. BDrip. iPhone. MP4. Elemzés. Ingyen. HD. Kritika.. Vélemények. Indavideo. Filmek.1080p. 480p. letöltés. Avi. Videa. iPad. Film online. 4K Blu-ray. Teljes. Watch Free. Angolul. Stream. Szereplők. Android. DVDrip. Magyarul. Full Movie. Filmnézés