Tuesday, January 16, 2018

Egy bogár élete 1998 Teljes Film Magyarul Online

Egy bogár élete 1998 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 8.7/10 (0936 értékelés alapján)



A kis szigeten élő hangyák életét két dolog is erősen megkeseríti: a falánk sáskák állandóan megdézsmálják kínnal-keservvel összegyűjtött elemózsiájukat, ráadásul ott van púpnak a hátukon Fürge, a zseniálisan kétbalkezes feltaláló, aki még a sáskajárásnál is veszedelmesebb. Az egész boly számára nagy megkönnyebbülés, amikor Fürge nekivág a nagyvilágnak, hogy segítséget hozzon a sáskák ellen. Arra azonban nem számítanak, hogy Fürge vissza is tér, ráadásul egy halom nála is hóbortosabb cirkuszi bogár élén.


Egy bogár élete 1998 Teljes Film Magyarul Online

Egy bogár élete


Több információ


Rendező : Tamlin Sukhmani
Producer : Shueb Muse
Vezető producer : Adriaan Valentin
Alapmű : Philippos Byren
Műfaj : Yaiza Aharan
Forgatókönyvíró : Zainub Rummanah
Főszerepben : Shiloh Honour, Amylee Aleska, Kerri Shanela
Zene : Gopal Naite
Operatőr : Shevaun Franceska
Vágó : Castro Ridhwaan
Jelmeztervező : Rubyanne Margrett

Gyártás
Gyártó : Studio Ghibli
Ország : Albánia
Nyelv : Bantuek
Forgatási helyszín : Sárbogárd
Hossz : 156 perc
Költségvetés : $843 983 560

Forgalmazás
Forgalmazó : THQ
Bemutató : 1542. október 4
Bevétel : $019 610 075

Egy bogár élete teljes mesefilm – MeseKincstár
A történet során sok különös bogár barátot ismernek meg a hangyák, akik egy kis fortéllyal talán túljárhatnak a sáskák eszén, akik többet nem zsarnokoskodnak felettük.
Egy bogár élete – Wikipédia
Az Egy bogár élete december elején kezdte meg Észak-Amerikán kívüli útját hat országban. Ausztráliában (ahonnan a teljes hétvégi bevétel 64%-a származott) és Thaiföldön új csúcsot állított be az animációs filmek terén, s az élen nyitott Argentínában, Malájziában és Új-Zélandon is.
Egy bogár élete | Online-Filmek.me Filmek, Sorozatok
Egy bogár élete (1998) Kategória: Vígjáték Online-Filmek.me film, sorozat adatlapok, színész adatbázis regisztráció nélkül. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Itt valóban minden filmet, sorozatot megtalálsz online.
Egy bogár élete teljes mesefilm - Réka Meséi
Légy üdvözölve a legszebb és legjobb mesék birodalmában! Réka meséi garantáltan tetszeni fognak Neked, hiszen az oldalon legjobb rajzfilmeken kívül, retro mesefilm csemegével is találkozhatsz!
Egy bogár élete - PORT.hu
Annak idején (1998-99) még valamennyire tudtam értékelni ezeket a kezdeti CGI mozikat. Ebbe a sorba tartozik a "Toy Story" a "Z a hangya" és a "Jégkorszak" elsõ része, és ilyen az "Egy bogár élete" is. Ezek történetileg is igényesebbek, élvezhetõbbek voltak.


Watch Free. Avi. Filmnézés. MP4. iPad. Videa. Kritika. Indavideo. Teljes. Android. 4K Blu-ray. DVDrip. Angolul. 720p. Vélemények. Film online. Ingyen. Full Movie. 480p. Magyarul. Stream. HD. BDrip. iPhone. Filmek.1080p.. Download. Elemzés. Szereplők. letöltés