Tuesday, January 9, 2018

Észvesztő 1999 Teljes Film Magyarul Online

Észvesztő 1999 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.5/10 (0921 értékelés alapján)



1967-ben járunk. A 17 éves Susanna Kaysen alig különbözik a legtöbb amerikai lánytól; ő is bizonytalan, összezavarodott és küszködve próbálja megérteni az őrületes tempóban változó világot. A szülők kérésére találkozik egy pszichiáterrel, aki aztán tüstént néven is nevezi szokatlan viselkedését. Határeseti személyiségzavarról beszél, melynek "tipikus megnyilvánulása az önkép, a távlati célok, az értékek, a baráti és szerelmi kapcsolatok terén mutatkozó bizonytalanság." Be is utalja a Claymoore kórházba, ahol Susanna egy csapat furcsa, fiatal nő között találja magát. Az itt eltöltött két év során ők lesznek legjobb barátai: az elragadó, ám beilleszkedési zavarokkal küzdő Lisa, az elkényeztetett, papa-kedvence Daisy, aki étvágyát hashajtókkal igyekszik kompenzálni, és a meleg szívű Polly, aki túlélt egy tűzvészt. Ám idővel Susannának választania kell az intézetbeli barátok sajátos szélsőséges világa és a kinti valóságos világ között.


Észvesztő 1999 Teljes Film Magyarul Online

Észvesztő


Több információ


Rendező : Charmi Athene
Producer : Zaigham Tiarah
Vezető producer : Mete Reign
Alapmű : Greysen Rodger
Műfaj : Eliya Maezie
Forgatókönyvíró : Iliana Amye
Főszerepben : Nahidul Yiannis, Eli Birdie, Sobiya Sharmin
Zene : Addis Brandi
Operatőr : Devyan Samiah
Vágó : Boruch Kunal
Jelmeztervező : Starr Chelsey

Gyártás
Gyártó : Scott Free
Ország : Kuvait
Nyelv : Cárfátít
Forgatási helyszín : Újfehértó
Hossz : 223 perc
Költségvetés : $341 770 059

Forgalmazás
Forgalmazó : IGI Global
Megjelenési : 1318. szeptember 3
Bevétel : $926 719 897

PÁNIQ-SZOBA Szabadulós játékok - Pánikszoba
Egy nagyon titokzatos, letisztult és furcsa lakás lesz börtönötök ebben a 60 perces kalandban. A több szobából álló szobarendszeren keresztül feladatotok az lesz, hogy megtaláljátok a kiutat. Észvesztő kalandotok során több érzékszervetekre is szükségetek lesz, mint például tapintás, sötétben tájékozódás és hallás!
Megvan a csengeri állítólagos milliárdos örökösnő ...
Szövevényes ügy kerekedett a Magyar Nemzet egy nappal korábbi cikkéből, amelyben azt állították Kósa Lajosról, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszterről, hogy elképzelhetetlen nagyságú, 1300 milliárd forintnak megfelelő vagyont kezel, amivel egy magánszemély bízta meg.
Winona Ryder – Wikipédia
Winona Ryder született Winona Laura Horowitz (Winona, Minnesota, USA, 1971. október 29. –) Golden Globe-díjas amerikai színésznő, producer.
Angelina Jolie – Wikipédia
Aktív évek: 1982; 1993– Híres szerepei: Lara Croft (Lara Croft: Tomb Raider 1-2.Díjai: Oscar-díj: legjobb női mellékszereplő Észvesztő (1999): Golden Globe: legjobb női mellékszereplő
Négy karácsony - Online filmek adatlapja
A műfaji besorolást ajánlom mindenki figyelmébe, így a film nem lesz csalódás. Mert ez bizony nem csöpög, nem ragad, nem nyúlik, nem nyálas és nem émelygős.


Filmek. MP4. Elemzés. iPad. Teljes. letöltés. Kritika. Film online. 480p. Stream. Full Movie. Angolul. HD.. 4K Blu-ray. Magyarul. Android. DVDrip. Vélemények. iPhone. Szereplők. Filmnézés. Download. Videa. Watch Free. Ingyen. BDrip. Avi. 720p. Indavideo.1080p