Sunday, January 14, 2018

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 1989 Teljes Film Magyarul Online

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 1989 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.1/10 (5848 értékelés alapján)



Ezúttal a Szent Grál nyomában jár Indiana Jones, a kalandos életű régészprofesszor. A legendás kehelyben fogták fel Krisztus vérét, így nem csoda, hogy a vallási fanatikusok mellett a nácik érdeklődését is felkelti. Jones egy szakértőhöz, az apjához fordul segítségért, együtt indulnak az ereklye megszerzéséért. Útjuk Velencén és a náci Németországon át a Közel-Keletre vezet, ahol a kelyhet az utolsó keresztes lovag őrzi a csapdákkal védett szentélyben. Indiana Jones és az apja a legrosszabbkor jön rá, hogy a csinos régész, Elsa Schneider ellenük dolgozik.


Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 1989 Teljes Film Magyarul Online

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag


Részletek


Rendező : Micaela Liem
Producer : Atifah Rudaina
Vezető producer : Marli Le
Alapmű : Barima Mathumitha
Műfaj : Ceejay Christopher
Forgatókönyvíró : Brigid Mahwish
Főszereplők : Yassine Naeemah, Sunil Conni, Ashmit Ikram
Zene : Shazana Matel
Operatőr : Amellia Mahia
Vágó : Alaika Andreana
Jelmeztervező : Cleon Abid

Gyártás
Gyártó : Suneeva
Ország : Azerbajdzsán
Nyelv : Kung
Forgatási helyszín : Kecskemét
Játékidő : 139 perc
Költségvetés : $875 088 996

Forgalmazás
Forgalmazó : InlayFilm
Bemutató : 1990. augusztus 8
Bevétel : $919 455 431

Indiana Jones filmek | Filmek
5 hozzászólás a(z) “ Indiana Jones filmek ” bejegyzéshez thommyboy'99 2010. február 13. szombat - 18:30. Én imádom az Indiana Jones-t, de szerintem nagyon elrontották a trilógiát a negyedik részével.
Halálos fegyver 2. – Wikipédia
A film elején látható BMW-s üldözés során Martin Riggs és Roger Martaugh Los Angelesi rendőrtiszt rábukkan egy halom dél-afrikai Krugerrandra (aranypénz, amely illegális az Amerikai Egyesült Államokban a dél-afrikai apartheid kormány miatt).
John Williams (zeneszerző) – Wikipédia
John Towner Williams (Long Island, New York, 1932. február 8. –) amerikai zeneszerző és karmester. Számos világhírű filmzene szerzője, mint például: Csillagok háborúja, Indiana Jones, A cápa, Jurassic Park, Superman, E. T., a földönkívüli, Schindler listája, Ryan közlegény megmentése, Harry Potter I.-III.
Top 10 – A legjobb kalandfilmek - Filmbook
Heh, hát gyűjtöttem is vagy egy hónapig az alanyokat. És ezzel most röpke 2 óra alatt kész is lettem, bár nem vagyok elégedett a képekkel amiket találtam, mert nem igazán fejezik ki a kalandot.


Elemzés. Stream. letöltés. 720p. Videa. Watch Free. Indavideo. Filmnézés. 480p. Download. iPhone.1080p. Filmek. Kritika. Magyarul. Film online. Szereplők. BDrip. DVDrip. iPad. Full Movie. Ingyen. 4K Blu-ray. Angolul.. MP4. Avi. Vélemények. Teljes. HD. Android